Netflix

Nieuw op Netflix: week 18

Netflix voegde maar liefst 73 nieuwe titels toe in week 18! Wij zetten de leukste films en series voor je op een rijtje, dat maakt het een stuk overzichtelijker!

Elite Squad: The Enimy Within

Een geharde veteraan uit de drugsoorlog van Rio de Janeiro is nu hoofd van een speciale politie-eenheid, waarbij nieuwe verantwoordelijkheden en gevaren komen kijken.

Life Happens

Krysten Ritter, Kate Bosworth en Rachel Bilson schitteren in deze scherpe en slimme komedie over het single bestaan, vriendschap en de rare bochten die het leven soms voor je in petto heeft. Als een one night stand uitloopt in een zwangerschap, neemt ’t leven van Kim en haar huisgenoten Deena en Laura zo’n rare bocht. Terug in het datingwereldje moet Kim leren omgaan met haar single mom status, maar met een kleine op haar heup is dat nog niet zo makkelijk.

My Perfect Romance

Vlak voor Valentijnsdag presenteert een programmeur een revolutionair dating-algoritme aan haar nieuwe CEO, die dit samen met haar wil uitproberen.

Best Exotic Marigold Hotel

Een groep gepensioneerden trekt zich terug in het Indiase Jaipur om voor weinig geld een luxueus leven te leiden in het Marigold Hotel. In India aangekomen blijkt de restauratie van het ooit zo chique hotel echter te zijn stilgevallen sinds de onstuimige manager Sonny Kapoor in conflict is geraakt met de aannemer.

Amour

Anne en Georges zijn al op leeftijd. Ze hebben een volwassen dochter en leiden een rustig bestaan in Parijs, waarin hun passie voor muziek nog altijd een hoofdrol speelt. Dan krijgt Anne een infarct en breekt er een nieuwe fase in hun samenzijn aan.

AMY

De film AMY vertelt het unieke levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Met haar fenomenale stem en muzikale talent, behoort zij tot één van de grootste icon en van deze eeuw.

De GVR

De GVR, De Grote Vriendelijke Reus, het wereldberoemde karakter van Roald Dahl, komt opnieuw tot leven. Het eenzame weesmeisje Sofie wordt ’s nachts plots uit haar bed gehaald. Voordat ze het weet zweeft ze aan de armen van de Grote Vriendelijke Reus.

Requiem for a dream

De iconische intellectueel Noam Chomsky bespreekt hoe de meeste rijkdom en macht in de Verenigde Staten in handen zijn gekomen van slechts een kleine groep.

Verder verschenen er nieuwe afleveringen van Dynasty, Arrow, Arrested Development, Designated Survivor, Riverdale, Shadowhunters, The Flash, Supergirl, Lucifer, The 100 (aflevering 1 van seizoen 5!) en The Originals.

Welke film of serie wil jij op Netflix graag zien? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.