Netflix

Nieuw op Netflix: week 18

Netflix heeft afgelopen week maar liefst 52 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod! Net als iedere week zetten wij op een rijtje welke dat zijn.

Nieuw op Netflix

Bankier van het Verzet

Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld. De film vertelt het verhaal van bankier Walraven van Hall (Barry Atsma). Als Walraven in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden.

Up in the Air

Ryan Bingham is letterlijk een hoogvlieger. Hij reist de hele wereld af als zakenman en is altijd op pad. Tot hij medepassagiere Alex ontmoet. die hem laat inzien dat het leven niet om de reis gaat. maar om de ‘aansluitingen’ die we onderweg maken.

Zodiac

Zodiac is het intense en buitengewoon bloedstollende verhaal van een dubbele obsessie: aan de ene kant een man met een drang om te moorden, aan de andere kant een man die geobsedeerd blijft zoeken naar de waarheid.

Ocean’s Twelve

Ze zijn er weer. En ze zijn met meer. Danny Ocean en zijn tien handlangers zullen de extra hulp goed kunnen gebruiken. Ze moeten hun stunt – het leeghalen van casinokluizen in Las Vegas – noodgedwongen overdoen. Want met 160 miljoen dollar heb je tegenwoordig je schaapjes niet echt op het droge.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

De vrijgezelle moeder Liz valt voor Ted Bundy en weigert de verhalen over zijn criminele activiteiten van de afgelopen jaren te geloven. Een drama, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

The Last Summer

Een groep tieners die net de middelbare school heeft afgerond, beleeft een zomer vol vriendschap en romantiek alvorens naar de universiteit te gaan.

Searching

Zijn 16-jarige dochter wordt vermist. Om haar te vinden, volgt David haar laatste digitale stappen met behulp van haar laptop, sociale media en een detective.

Undercover (1 seizoen)

De eerste Nederlandse Netflix Original! Een ecstasyproducent die in luxe leeft op de grens tussen België en Nederland komt voor veranderingen te staan als twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie.

Mother!

Het leven van een poëet en zijn vrouw gaat over de kop als onuitgenodigde vreemden hun rustige, afgelegen huis bezoeken.

Verder zijn er ook nog een aantal shows van Nederlandse cabaretiers toegevoegd aan het aanbod van Netflix: Sara Kroos: Van Jewelste, Pieter Derks: Zo Goed Als Nieuw, Daniël Arends: De Zachte Heelmeester en Blessuretijd, Theo Maassen: VANKWAADTOTERGER, Ronald Goedemondt: De R Van Ronald, Jochem Myjer: Yeeehaaa! en De Rust Zelve, Hans Teeuwen: Spiksplinter.

Naar welke film of serie van Netflix ben jij benieuwd?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply