Netflix

Nieuw op Netflix: week 17

Een nieuwe week, dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Wij zetten de belangrijkste nieuwe titels op een rijtje! 

Ghostbusters

Als Manhattan wordt overspoeld door geesten, vormen vier slimme vrouwen een paranormaal eliminatieteam om op de boosaardige spoken te jagen en een apocalyps te stoppen.

The Meddler

De weduwe Marnie verhuist naar Los Angeles om dichter bij haar dochter Lori te zijn. Al gauw vindt ze nieuwe uitlaatkleppen voor haar moederlijke en romantische behoeften.

Kevin James: Never don’t give up

Na lange tijd stapt Kevin James weer op het stand-upppodium. In deze gezisnvriendelijke special bespreekt hij onder andere het vaderschap, fans en zijn minachtig voor allergieën.

Ellis in Glamourland

Als een relatie-expert haar wil helpen een miljonair aan de haak te slaan, betreedt alleenstaande moeder Ellis een droomwereld vol luxe. Maar zal ze ware liefde vinden?

Dolfje Weerwolfje

Dolfje verandert op zijn zevende verjaardag in een wit pluizig dier: een wolfje. Dolfje wil zijn geheim koste wat kost bewaren. Maar of dat gaat lukken?

Candy Jar

Twee rivaliserende scholieren, debatkampioenen die het nergens over eens zijn, zetten hun ambitieuze plannen door om elk toegelaten te worden tot hun droomuniversiteit.

3% (2 seizoenen)

In een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont ver van de overbewolkte krottenwijken krijg je één kans om je bij deze 3% van de bevolking te voegen.

 

 

Verder zijn er nieuwe afleveringen verschenen van Lucifer, Ash vs. Evil Dead, Black Lightning, Supergirl, The Flash, Shadowhunters: Mortal Instruments, Riverdale, Designated Survivor, Arrow en Dynasty.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply