Netflix

Nieuw op Netflix: week 17

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe titels op Netflix! Afgelopen week zijn er 28 titels toegevoegd aan Netflix.

The Notebook

Een doorleefde man beschrijft vanuit zijn versleten dagboek het ongelooflijk meeslepende liefdesverhaal van Allie en Noah: De jonge Allie Hamilton (Rachel McAdams) wordt op haar vakantie hopeloos verliefd op de knappe Noah Calhoun (Ryan Gosling) en ze beleven een onvergetelijke zomer vol hartstocht en passie.

Amar’s Hands

Een weduwe wil een huis bouwen omdat dit haar mans droom was. Ze stuurt haar vijf kinderen naar Caïro om geld te verdienen, maar hun wilskracht wordt op de proef gesteld.

Street Food

Ga mee op een culturele reis door de wereld van het streetfood en ontdek de verhalen van de mensen die de gerechten maken. Van de makers van Chef’s Table.

The Protector

Een jongeman in het huidige Istanbul ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Hij gaat op een missie om de stad te redden van een onsterfelijke vijand.

Rough Night

Vijf oude studievrienden zien elkaar weer terug voor een wild weekend vol alcohol en zon, maar zodra er bloed vloeit, ontspoort hun vrijgezellenfeestje.

Paris can wait

Anne (Diane Lane) staat op een kruispunt in haar leven. Lang getrouwd met een succesvolle, ambitieuze, maar onverschillige filmproducent (Alec Baldwin), gaat ze onverwachts op een roadtrip van Cannes naar Parijs met een zakenrelatie van haar man (Arnaud Viard).

42

Deze biografische film vertelt het verhaal van honkballegende Jackie Robinson, die in 1947 de eerste zwarte Major League-honkballer werd.

Naar welke film ben jij benieuwd? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Evi Stuyts april 30, 2019 at 10:02

    Rough night staat zeker in mijn watchlist. Hier. Ben ik echt wel eens benieuwd naar.

  • Leave a Reply