Netflix

Nieuw op Netflix: week 16

In week 16 zijn er 31 titels op Netflix bij gekomen en wij zetten op een rijtje welke de moeite waard zijn om in de gaten te houden! 

Dude (2018)

Tijdens de laatste twee schoolweken proberen vier goede vrienden om te gaan met het verlies en grote veranderingen in hun leven. Daarbij roken ze een heleboel wiet. Met Lucy Hale!

Bro’s Before Ho’s (2013)

Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks).

 

The Alienist (2018) – 1 seizoen

In 1896 in New York schakelt de politiecommissaris Theodore Roosevelt de psychiater Laszlo Kreizler in om een moordenaar te vinden die achter dakloze jongens aanzit.

Voor elkaar gemaakt (2017)

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens.

Jane the Virgin (3 seizoenen)

Toen Jane nog een klein meisje was zweerde ze dat ze maagd zou blijven tot aan haar trouwdag. Nu is Jane 23. Verloofde Michael is akkoord met haar plannen, en ze hebben hun levens op de rit. Maar een wisselfout tijdens een medische routinecheck zorgt voor een reeks vreemde tegenvallers. Nu is Jane zwanger.

En verder staat er weer een nieuwe aflevering voor je klaar op Netflix van Dynasty, Riverdale, Arrow, Designated Survivor, Shadowhunters: Mortal Instruments, The Flash, Supergirl, Lucifer en Ash vs. Evil Dead.

 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.