Netflix

Nieuw op Netflix: week 14


Kijk je het liefste documentaires of series? Dan is dit een goede week voor jou! Netflix heeft namelijk een hoop nieuwe docu’s en series toegevoegd.

Maria Sharapova: The Point

Maria Sharapova is een tennisprof wiens carrière een tijd onderbroken werd. In deze intieme documentaire met selfievideo’s en archiefbeelden vertelt ze over haar schorsing, de gevolgen ervan en haar comeback. Voor dit laatste moest ze 15 maanden hard werken. Het was voor haar een vreemd gevoel dat het publiek haar volgde zoals haar eigen schaduw.

Anthony Joshua: The Road to Klitschko

Anthony Joshua is een populaire bokser in de categorie van de zwaargewichten. Hij biedt ons een kijkje achter de schermen van zijn voorbereiding op het grootste gevecht uit zijn carrière, en uit de Britse boksgeschiedenis. Deze nam twee jaar in beslag. Hij vertelt hij de top bereikte en hoe hij zich buiten de ring ontspant.

Elementary (seizoen 5)

Sherlock Holmes kennen we maar al te goed. De makers van Elementary zijn flink aan de haal gegaan met het originele verhaal. Holmes is verhuisd naar New York en hij komt net uit een afkickkliniek. Als buddy krijgt hij dr Watson aangewezen, voor het eerst een vrouw. Holmes helpt de politie met moordzaken en weet door een paar tellen naar iemand te kijken zowat zijn hele leven na te vertellen. Tot zover de vergelijking met de originele Sherlock Holmes, want de verhalen zijn nog maar mondjesmaat afgeleid van het origineel. Elementary is dan ook vooral een leuke crimeserie geworden, waarin meer toevallig enige verbanden zijn te trekken met de Engelse speurneus.

Notting Hill

De beroemde Amerikaanse actrice Anna Scott komt per ongeluk de weinig succesvolle boekverkoper William Thacker tegen. Ze worden verliefd, maar het samenzijn met één van de populairste vrouwen van de wereld blijkt voor William niet gemakkelijk.

Scorpion (Seizoen 3)

Binnenlandse Veiligheid neemt een supergenie en zijn bonte team van wonderkinderen in dienst om het land te beschermen tegen een nieuwe generatie terroristen.

Kick-Ass

‘Kick-Ass’ vertelt het verhaal van Dave Lizewski (Aaron Johnson). Dave is een sul op de middelbare school, heeft weinig vrienden, leeft alleen met zijn vader en is een enorme fan van stripboeken. Op een dag besluit hij dat hij een superheld wil worden, net als in één van zijn stripboeken. Probleem is echter dat hij geen superkrachten heeft en gedoemd lijkt om te mislukken. Zijn zelfgemaakte pak en bravoure kunnen daarom niet voorkomen dat hij in zijn eerste confrontaties met echte criminelen een flink pak slaag krijgt. Op zijn pad ontmoet hij echter enkele medestanders, waaronder de 11-jarige zwaardvechtster Hit-Girl (Chloe Moretz), haar vader Big Daddy (Nicolas Cage) en de mysterieuze Red Mist (Christopher Mintz-Plasse).

Behind the Curtain: Todrick Hall

Todrick Hall is een Amerikaanse zanger, acteur, danser, regisseur, drag queen, choreograaf en populaire YouTube-persoonlijkheid, bekend om zijn campy muziekvideo’s. De documentaire biedt een kijkje in zijn persoonlijkheid en neemt de kijker mee achter de schermen van zijn meest ambitieuze project tot nu toe: de autobiografische musical Straight Outta Oz.

Z Nation (seizoen 3)

Een team begint aan een gevaarlijke missie: het vervoeren van een man die een dodelijk zombievirus heeft overleefd in de hoop dat hij kan helpen een vaccin te ontwikkelen.

Troy: Fall of a City (seizoen 1)

Op zoek naar de vrouw die Aphrodite hem heeft beloofd, ontdekt Paris zijn ware identiteit en valt hij voor Helena van Sparta, wat het begin is van de Trojaanse oorlog.

La Casa de Papel (seizoen 2)

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Welke van dit lijstje ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply