Netflix

Nieuw op Netflix: week 13

Netflix heeft maar liefst 40 nieuwe titels toegevoegd! Veel series en een hoop mooie films!


Black Lightning (seizoen 2)
Jefferson Pierce, rector en voormalige superheld, komt weer in actie als de legendarische Black Lightning wanneer zijn familie wordt bedreigd door een bende.


Inglourious Basterds
In het door Duitsers bezette Frankrijk is Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) getuige van de brute moord op haar familie, onder leiding van nazi-kolonel Hans Landa (Christoph Waltz). Ze weet maar net te ontsnappen en vlucht naar Parijs, waar ze een nieuwe identiteit aanneemt en een filmtheater gaat runnen. Ondertussen, ergens anders in Frankrijk, neemt een joodse groep soldaten, onder leiding van Lt. Aldo Raine (Brad Pitt) wraak op de nazi’s. De groep die bij de vijand bekend staat als ‘The Basterds’, zaait angst door de nazi’s op brute wijze te vermoorden. Met de hulp van de Duitse actrice Bridget von Hammersmark (Diane Kruger) ondernemen ze een missie om de leiders van het Derde Rijk uit te schakelen bij een Duitse filmpremière in het filmtheater van Shosanna Dreyfus, waar ook Shosanna zelf haar kans schoon ziet om wraak te nemen…


De Matchmaker
Chris reist als stockfotograaf de wereld over en geniet volop van zijn leven. Wanneer nieuwe opdrachten schaars blijken en de bodem van zijn bankrekening in zicht komt, keert hij noodgedwongen terug naar de plek waar hij al jaren niet meer is geweest: thuis. Marja gelooft haar ogen niet wanneer haar zoon plotseling op de stoep staat. Chris moet enorm wennen aan de hechte dorpse gemeenschap en wil het liefst zo snel mogelijk weer weg. Een nieuwe klus biedt zich aan: een promo voor een datingsite.


Traitors (seizoen 1)
Aan het einde van WO II besluit een Engelse vrouw een raadselachtige Amerikaanse spion te helpen met het uitroeien van het Russische infiltratie binnen de Britse regering.


O sabor das margaridas (seizoen 1)
Tijdens haar onderzoek naar een verdwenen meisje in een dorpje in Galicië ontrafelt een agente geheimen die verband houden met een verlies dat ze zelf heeft meegemaakt.


The Legend of Cocaine Island
De eigenaar van een klein bedrijf hoort over een legende van een begraven voorraad cocaïne ter waarde van 2 miljoen dollar, verborgen in het Caribisch gebied. Hij is tijdens de Grote Recessie in de financiële problemen gekomen en komt met een plan om de begraven buit te halen. Met de hulp van een bende kleurrijke buitenbeentjes maar zonder voorafgaande ervaring met het vervoeren van drugs, wachten hen de nodige (hilarische) problemen.


Osmosis (seizoen 1)
In Parijs in de nabije toekomst onthullen een briljante broer en zus een hightech implantaat dat zielsverwanten bij elkaar zoekt. Tests verlopen echter niet naar wens.


The Highwaymen
‘Highwaymen’ volgt twee voormalige agenten van de Texas Ranger Division, Frank Hamer en Maney Gault genaamd. Een aantal banken is het beu dat bankrovers Bonnie en Clyde nog steeds vrij rondlopen. Ze huren vervolgens de twee heren in om het voortvluchtige duo op te sporen en in te rekenen.


Deepwater Horizon
De film vertelt het waargebeurde verhaal van het BP-boorplatform Deepwater Horizon dat in 2010 het gezicht werd van een ecologische ramp in de Golf van Mexico. Het beruchte Britse booreiland vloog in brand en explodeerde op 20 april 2010 tijdens boringen. Er kwamen 11 bemanningsleden om het leven en veroorzaakte de grootste olieramp in de geschiedenis van de Verenigde Staten.


Nerve
De verlegen en timide Vee is een laatstejaars studente op de middelbare school. Ze gaat een online uitdaging aan op de website NERVE. De website nodigt haar volgers uit om video’s in te sturen van zichzelf tijdens het uitvoeren van riskante en gevaarlijke opdrachten in ruil voor prijzen. Al snel zit Vee gevangen in een spel waarbij elke beweging gemanipuleerd wordt door de anonieme gemeenschap van volgers.


On My Block (seizoen 2)
In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.


Santa Clarita Diet (seizoen 3)
Ze zijn gewone, getrouwde makelaars totdat zij een dramatische verandering doormaakt en beiden een weg vol dood en verderf inslaan. Op een goede manier.

Timeless (seizoen 2)
Van Eric Kripke (Supernatural) en Shawn Ryan (The Shield) en de producenten van The Blacklist komt deze spannende actie-avonturenserie waar een mysterieuze crimineel een geheime state-of-the-art tijdreismachine steelt met de bedoeling om Amerika zoals wij het kennen te vernietigen door het verleden te veranderen.

De Bende van Oss
Het historische misdaaddrama De Bende van Oss is gebaseerd op waargebeurde feiten en vertelt het verhaal van Johanna van Heesch (Sylvia Hoeks). De jonge en levenslustige Johanna is via haar man Ties (Matthias Schoenaerts) verzeild geraakt in ‘de Ossche bende’, die bijna dagelijks samenkomt in haar café.

Did You Hear About The Morgans?
Meryl (Sarah Jessica Parker) en Paul Morgan (Hugh Grant), een zeer succesvol stel uit Manhattan, waarvan het bijna perfecte leven maar één scheurtje vertoont – hun falende huwelijk. Op een dag zijn ze getuige van een moord en worden het doelwit van een huurmoordenaar. Uit bescherming worden de Morgans door de politie verplaatst naar een klein dorpje in Wyoming. De relatie die al op instorten stond, lijkt nu volledig te stranden in de Rocky Mountains…

Snatch
Turkish en zijn partner-in-crime Tommy raken door de beruchte crimineel Brick Top betrokken bij de wereld van illegale “big money’ bokswedstrijden. Wanneer de door hun ingezette bokser direct in de eerste ronde k.o geslagen wordt door de onverstaanbare Ierse zigeuner One Punch Mickey (what’s in a name?), breekt de hel los. Ondertussen wisselt ergens anders in Londen een 86-karaats diamant op onrechtmatige wijze van ‘eigenaar’.

Seven Pounds
Om zijn verleden dat hem kwelt achter zich te laten besluit Ben Thomas (Will Smith) zeven onbekende mensen een helpende hand toe te steken en zo hun levens drastisch te veranderen. Een daarvan is Emily Posa (Rosario Dawson), een aantrekkelijke, levenslustige vrouw die kampt met een hartkwaal en een belastingschuld. Terwijl Ben haar helpt met grote en kleine klusjes, ontdooit zijn eigen kille hart.

Welke titels ga jij kijken op Netflix?

Meer Netflix artikelen.
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Kelly april 1, 2019 at 18:52

  The highwaymen wil ik nog kijken. Did you hear about the morgans is ook zó vermakelijk. Love Hugh Grant! 🙂

 • Reply Dionne april 2, 2019 at 20:11

  Osmosis lijkt me vooral interessant uit dit rijtje ☺️

  • Reply Danique V. april 3, 2019 at 09:28

   Ja! Die staat ook op mijn lijstje 🙂

  Leave a Reply