Netflix

Nieuw op Netflix: week 12


Netflix heeft afgelopen week vooral series toegevoegd. Een aantal nieuwe series, maar ook nieuwe seizoenen. Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

Killer Elite

Danny (Statham) is een ex-huurling die serieus in de problemen komt als Hunter (De Niro), zijn beste vriend en mentor wordt ontvoerd in opdracht van een Arabische sjeik. Die laatste dwingt Danny een moord te plegen. Doet hij dat niet, dan sterft Hunter een ongetwijfeld pijnlijke en tragische dood.

Requiem (seizoen 1)

Na een plotselinge tragedie ontdekt een Londense celliste geheimen die haar moeder in verband brengen met de verdwijning van een jong meisje in een stadje in Wales.

The Mechanism (seizoen 1)

Een onderzoek naar vermeende corruptie bij de Braziliaanse overheid via olie- en bouwbedrijven loopt uit op een schandaal. Vrij gebaseerd op ware gebeurtenissen. Van de makers van Narcos.

Alexa & Katie (seizoen 1)

Alexa vecht tegen kanker. Maar met haar beste vriendin Katie aan haar zijde gaat ze naar de middelbare school, en is ze klaar voor alles wat op haar pad komt.

The Defiant Ones (seizoen 1)

Regisseur Allen Hughes (‘Menace II Society’) duikt in het verleden van muzieklegendes Dr. Dre en Jimmy Iovine, en documenteert hun baanbrekende partnerschap.

Game Over, Man!

Drie jeugdvrienden met als droom om gameontwikkelaars te worden, werken als nietszeggende schoonmakers in een hotel in Los Angeles. Wanneer een flamboyante miljardair in het hotel verblijft, lukt het de drie vrienden bijna om de financiering van hun videogame rond te krijgen, maar hun weldoener wordt gegijzeld door terroristen. Het is aan hen om deze te redden, zodat ze hun droom kunnen verwezenlijken.

Roxanne Roxanne

In de vroege jaren 80 was de meest gevreesde MC-strijd in Queens, New York, die van een onstuimig tienermeisje dat het gewicht van de wereld op haar schouders droeg. Op 14-jarige leeftijd was Lolita “Roxanne Shanté” Gooden goed op weg om een hip-hop legende te worden. Ze stak veel tijd in het verzorgen van haar familie terwijl ze zich verdedigde tegen de gevaren van de straat rond sociale huurflats van Queensbridge in New York.

Santa Clarita Diet (seizoen 2)

Ze zijn gewone, getrouwde makelaars totdat zij een dramatische verandering doormaakt en beiden een weg vol dood en verderf inslaan. Op een goede manier.

Red Trees

Documentairemaker Marina Willer vertelt hoe haar Joodse familie ontsnapte uit het door de nazi’s bezette Praag. Ze waren een van de 12 Joodse gezinnen die de Duitse bezetting van Praag overleefden. Het gezin kwam terecht in Brazilië, waar haar vader architect is geworden.

Wat ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply