Netflix popcorn
Netflix

Nieuw op netflix: week 12

Afgelopen week heeft Netflix 32 nieuwe titels toegevoegd! Iets minder interessante titels dan normaal gesproken. Maar wel een seizoen waar wij erg naar uitkeken! Wij zetten de leukste voor jou op een rijtje neer.


Tyler Perry’s Acrimony
Melinda is trouw aan haar man Robert. Wanneer ze erachter komt dat dit niet geheel wederzijds is, voelt ze zich verraden. Hij is namelijk verloofd met een andere vrouw. Melina besluit in actie te komen en al snel zal hij haar woede ondervinden.


The OA (seizoen 2)
Wanneer Prairie Johnson terugkomt naar het stadje waaruit ze jaren daarvoor verdween, is de hechte gemeenschap in shock als blijkt dat het voormalig blinde meisje haar zicht terug heeft. Sommigen schrijven het af als een prachtige wonder, anderen als een gevaarlijk mysterie, maar Prairie weigert te spreken tegen haar ouders of de FBI over wat er met haar is gebeurd in de zeven jaar dat zij vermist was.


Historia de un Crimen: Colosio (seizoen 1)
In 1994 moet de stervende weduwe van de vermoorde Mexicaanse presidentskandidaat Luis Donaldo Colosio uitzoeken wie de moord op haar man heeft gepleegd. Waargebeurd.


The Dirt
The Dirt Volgt het verhaal van de legendarische glamrockband Mötley Crüe en toont hoe de groep een van de meest beruchte bands in de geschiedenis van de muziek werd. De groep was vooral bekend vanwege een decadente levensstijl. Seks, drugs en alcohol waren de voornaamste drijfveren van hun bestaan.


Nero a Metà (seizoen 1)
Een ervaren inspecteur moet zijn eigen vooroordelen en verleden onder ogen zien als hij samen met een veelbelovend groentje een reeks moorden in Rome onderzoekt.


Durante la Tormenta
Vera is gelukkig getrouwd en moeder van een dochter. Haar leven verandert in een nachtmerrie wanneer ze, in een poging een misdaad te voorkomen, een reeks kettingreacties in gang zet. Ze heeft de mogelijkheid om het leven te redden van een jongen, maar ontwaakt hierdoor in een nieuwe realiteit waar haar dochter niet bestaat en waar haar man haar niet eens kent. In een race tegen de klok moet Vera op zoek gaan naar een manier om haar gezin terug te krijgen.


Coisa Mais Linda (seizoen 1)
Een huisvrouw uit de jaren 50 gaat naar Rio de Janeiro om haar man te zien, maar ontdekt dat hij haar heeft verlaten. Ze besluit te blijven en opent een bossanovaclub.


Antoine Griezmann: Champion du Monde
Documentaire over Antoine Griezmann, een van de grootste Franse voetballers ooit. Middels archiefmateriaal en exclusieve interviews, waaronder met die van Griezmann en zijn familie, maar ook Didier Deschamps en Eric Olhats, de verkenner van de Real Sociedad die hem ontdekte op de 14 jaar oud wordt er een beeld geschetst van Griezmann. Met moed en vastberadenheid werd Antoine Griezmann, ondanks het feit dat hij klein van stuk is, een van de beste voetballers ter wereld en wereldkampioen met de Franse nationale ploeg.

Welke titels ga jij bekijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply