Netflix

Nieuw op Netflix: week 11

In week 11 zijn er maar liefst 38 titels toegevoegd aan Netflix. Wij zetten de belangrijkste titels voor je op een rijtje, zodat jij weer op de hoogte bent.

Woman in Gold (2015)

Zestig jaar na de Holocaust probeert Maria Altmann door de nazi’s gestolen kunstwerken van haar familie terug te krijgen, waaronder een beroemd werk van Gustav Klimt.

 

Down with Love (2003)

In de swingende jaren 60 heeft rokkenjager en journalist Catcher Block vrouwen onder de duim, maar de feministische adviescolumniste Barbara Novak vecht terug.

Benji (2018)

Een vastberaden hond snelt een gebroken gezin te hulp op het moment dat hun kleine jongen en zijn zus in groot gevaar raken.

Annihilation (2018)

Als haar man verdwijnt tijdens een geheime missie, gaat biologe Lena (Nathalie Portman) mee op expeditie naar een mysterieuze regio die is afgegrendeld door de Amerikaanse regering.

Take your pills (2018)

In een competitieve wereld biedt een middel als Adderall studenten, atleten, programmeurs en anderen een manier om beter en sneller te presteren. Maar tegen welke prijs? Een documentaire over Adderall.

On my block (1 seizoen, 2018)

In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

EDHA (1 seizoen, 2018)

Wraak, passie en duistere geheimen drijven een succesvolle modeontwerpster en alleenstaande moeder tot het uiterste als ze een knappe, mysterieuze man ontmoet.

Welke film, serie of documentaire ga jij sowieso kijken? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.