Netflix

Nieuw op Netflix: week 11 2021

Netflix heeft afgelopen week maar liefst 35 nieuwe titels toegevoegd! De leukste titels zetten wij hieronder voor jou op een rijtje neer.

Doris
Doris Doorenbos is een gescheiden vrouw met twee kinderen. Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen….

Kin
Jimmy is recent vrijgelaten uit de gevangenis en heeft schulden bij de zeer gevaarlijke crimineel Taylor. Hierdoor moet hij noodgedwongen op de vlucht slaan samen met zijn geadopteerde broer Eli. Ze worden beschermd door een oud wapen dat gevonden werd door Eli. Terwijl ze achternagezeten worden door de wraakzuchtige Taylor, krijgen ze versterking in de vorm van Milly en groeien de broers dichter naar elkaar toe.

Sky Rojo (seizoen 1)
Drie vrouwen, Coral, Gina en Wendy, hebben bijna hun hele leven als prostituee gewerkt. Nu zijn ze het zat en gezamenlijk met de noorderzon vertrokken om te ontdekken wat de wereld hen nog meer te bieden heeft. Terwijl ze er in een cabriolet vandoor gaan, worden ze op de hielen gezeten door hun pooier en twee handlangers die hen met harde hand terug het circuit in proberen te sleuren. De dames geven zich echter niet zo makkelijk gewonnen en gaan geen enkele vorm van geweld uit de weg om hun vrijheid te behouden.

Country Comfort (seizoen 1)
Wanneer haar carrière en persoonlijke leven ontsporen, neemt de jonge countryzangeres Bailey een baan aan als kindermeisje. Het gezin bestaat uit Beau, een ruige cowboy, en zijn vijf kinderen. Met een standvastige houding en een hoop zuidelijke charme, slaagt deze nieuwe oppas erin om de dynamiek van het gezin te doorgronden en de moederfiguur te zijn die ze hebben gemist. Tot haar verrassing krijgt Bailey ook de band die ze altijd wilde in dit muzikaal getalenteerde gezin.

The Very Excellent Mr. Dundee
Paul Hogan staat op het punt om tot ridder geslagen te worden voor zijn verdiensten als komiek. Hij zegt tegen zijn manager dat hij niets mag doen om dit in de war te brengen. Hij wordt terug in de schijnwerpers gezet en probeert zijn beschadigde reputatie te herstellen. Ondanks al zijn inspanningen worden zijn naam en zijn reputatie in de komende weken echter compleet vernietigd.

Sin Hijos
Een gescheiden vader wil een nieuwe relatie met een aantrekkelijke vrouw waarop hij stapelverliefd is. De vrouw van zijn leven heeft echter een hekel aan kinderen. Zijn dochter van 9 stelt voor te doen alsof ze niet zijn dochter, maar zijn zusje is… Kan niet fout gaan, toch?

Deadly Illusions
Een goedverkopende schrijfster, die last heeft van een writer’s block, huurt een onschuldige jonge vrouw in om op haar tweeling te passen. Terwijl de romanschrijfster zich helemaal overgeeft aan haar nieuwe bestseller, vervaagt de grens tussen het leven waarover ze schrijft en het leven dat ze leidt.

Cabras da Peste
Twee klungelige agenten met tegengestelde persoonlijkheden moeten samenwerken om een misdaad op te lossen en gevaarlijke criminelen te verslaan. Ze moeten op zoek gaan naar de geit Celestina, een geliefde mascotte. Het redden van dat beest blijkt geen gemakkelijke taak te zijn. Maar voor deze twee lijkt niets onmogelijk en gedurende hun activiteit ontwikkelen ze een bijzondere vriendschap.

Operation Varsity Blues
Documentaire over het beruchte omkopingsschandaal van Hollywoodberoemdheden, financiers en andere leden van de elite over toelating tot de universiteit. De documentaire onthult de methoden die Rick Singer gebruikt om de kinderen van zijn rijke klanten op topscholen te krijgen. Deze regelingen omvatten alles om kinderen in staat te stellen vals te spelen bij hun toelatingstests voor de universiteit tot aan het vervalsen van sportreferenties of het omkopen van schoolfunctionarissen. Toen het schandaal in 2019 uitbrak, werd het voorpaginanieuws.

Wat Is Dan Liefde
Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet, die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding.

Vice
‘Vice’ volgt het waargebeurde verhaal van Dick Cheney, één van de belangrijkste vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Als vicepresident onder George Bush was hij berucht om zijn omstreden standpunten. Dick was een voorstander van de ‘War on Terror’ en de Iraakse Oorlog.

The Punisher
FBI-agent Frank Castle stopt met zijn gevaarlijke undercover-werk en begint een normaal leven met zijn vrouw, zijn zoon en een kantoorjob. Zijn leven wordt echter verstoord wanneer zijn familie wordt afgeslacht door gangsters die retributie zoeken voor hetgeen Frank in zijn laatste undercoverklus gedaan heeft. Het is nu aan Frank om op wraak uit te gaan.

Before I Fall
Samantha Kingston heeft alles goed voor elkaar. Ze heeft een knappe vriend, geweldige vrienden en ziet er zelf ook fantastisch uit. 12 februari is wederom een doodnormale dag in haar prachtige leven totdat blijkt dat het haar laatste dag is. Als ze haar laatste dag steeds weer beleeft gedurende één week ontdekt ze het mysterie rondom haar dood en de werkelijke waarde van alles dat ze dreigt te verliezen.

Welke titels ga jij kijken op Netflix?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply