Netflix

Nieuw op Netflix: week 11

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe titels op Netflix! We zetten voor je op een rijtje welke films en series je niet mag missen!

Effie Gray 

Dakota Fanning speelt de hoofdrol als Euphemia Gray, een vrouw die uit onvrede met haar huwelijk een affaire begint met een jonge schilder.

Wanted

Als Wesley Gibson ontdekt dat zijn vermoorde vader lid was van een geheime moordenaarsgilde, gebruikt hij zijn aangeboren talenten om zijn vader te wreken.

Notting Hill

Na een toevallige ontmoeting krijgt de gereserveerde boekhandelaar William Thacker een onwaarschijnlijke romance met Hollywood-icoon Anna Scott.

Bridesmaids 

Wanneer een parttimebakker het bruidsmeisje wordt van haar beste vriendin, verpest ze de grote dag bijna door haar bewijsdrang ten opzichte van de andere bruidsmeisjes.

Despicable Me

Gru bedenkt een plan om de maan te stelen, maar heeft moeite met de uitvoer van dat plan omdat hij opgezadeld is met de zorg van drie weeskinderen.

Despicable Me 2

De schurk Gru en zijn drie weesmeisjes keren terug voor duistere daden in deze gekke animatiefilm met voicetalent van de groten uit Hollywood.

Triple Frontier

De loyaliteit van vijf oud-commando’s wordt op de proef gesteld als ze bijeenkomen om het fortuin van een drugsbaron te stelen, met alle onbedoelde gevolgen van dien.

A Dog’s Purpose

Een hond zoekt met hulp van zijn baasjes naar de zin van zijn gereïncarneerde levens, waarbij hij loyaliteit en liefde, maar ook pijn en teleurstelling ontdekt.


The Disappearance of Madeleine McCann (seizoen 1)
Het verdriet van een echtpaar over hun dochters verdwijning wordt vergroot door een hysterische media en een agent die onterecht denkt dat ze er iets mee te maken hebben.


Si No Te Hubiese Conocido (1 seizoen)
Eduard, een vader en echtgenoot, verliest zijn gezin in een fataal ongeluk. Hij reist naar een parallel universum, op zoek naar een beter lot voor zijn dierbare vrouw.


Turn Up Charlie (seizoen 1)
Een aan lager wal geraakte dj wil zijn muzikale carrière nieuw leven inblazen terwijl hij werkt als nanny voor de elfjarige dochter van zijn beroemde beste vriend.


Coco avant Chanel
Biografie over het leven van het Franse mode-icoon Coco Chanel. De frêle Gabrielle Chanel, zoals ze eigenlijk heette, groeide op in een weeshuis en leidde een ongrijpbaar leven met vele identiteiten. Het talent dat al jarenlang in haar zat kwam tot volle wasdom wanneer ze als tiener verhuisde naar Parijs.

Welke titels ga jij bekijken?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly maart 18, 2019 at 18:14

    Ohh love Notting Hill!

  • Leave a Reply