Netflix

Nieuw op Netflix: week 10

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe titels op Netflix! Netflix voegde afgelopen week maar liefst 33 titels toe. We zetten de leukste titels voor je op een rijtje.

Onze jongens

Als er geen werk meer blijkt te zijn, gaan vier gespierde bouwvakkers onder leiding van de gescheiden vader Jorrit en hun gezette baas Bas aan de slag als stripper.

The Hard Way 

Een voormalige soldaat hoort dat zijn broer op een missie in Roemenië is gesneuveld en gaat met twee bondgenoten op zoek naar een mysterieuze vijand om wraak te nemen.

Mees Kees op Kamp

Het strenge schoolhoofd Dreus krijgt op de eerste dag van het schoolkamp last van haar rug. De lieve meester Kees moet nu de herrieschoppers van klas 6B in toom houden.

Koning van Katoren 

Het Koninkrijk van Katoren wordt jaren geregeerd door corrupte ministers. Totdat de jonge Stach zich bij hen meldt om de nieuwe koning van Katoren te worden.

Chez Nous 

Wanneer een homobar in een klein stadje financieel ten onder dreigt te gaan, bedenken een groep vrienden een overval om het lot weer aan hun zijde te krijgen.

After Life (1 seizoen) 

Een schrijver voor een krant probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Hij verandert in een norse man om zo de mensen die hem willen helpen op een afstand te houden.

Immortals (1 seizoen) 

Mia was ooit mens, maar is veranderd in een vampier. Ze wil de wrede vampierenleider Dmitry verslaan, die op zoek is naar een artefact dat hem onsterfelijk zal maken.

Shadow (1 seizoen)

Achtervolgd door een tragisch verlies gaat een oud-agent die geen pijn kan voelen op pad om misdadigers op te sporen die de politie van Johannesburg te slim af waren.

Before I Fall 

Samantha heeft alles goed voor elkaar: het perfecte leventje met de perfecte vriendinnen, het perfecte vriendje en zo lijkt het ook de perfecte toekomst. Totdat alles verandert … Na een ongeluk wordt Samantha wakker, maar blijkt het dezelfde dag te zijn als gisteren. Vanaf dat moment beleeft ze steeds opnieuw diezelfde 12e februari. Gevangen in deze herhaling begint Samantha zich af te vragen hoe perfect haar leven eigenlijk was. Klopt het beeld wel dat ze heeft van de mensen om haar heen?

The Blind Side

Michael Oher weet niet wat familie is. En al helemaal niet wat American football is. Het enige dat de dakloze puber weet is de weg in de straten van Memphis. De welgestelde Leigh Anne Tuohy heeft geen idee hoe het er in zijn wereld aan toe gaat. Maar als zij en Michael elkaar ontmoeten, vindt hij een thuis. En ook de Tuohys vinden iets dat hun leven op z’n kop zet: een geliefde nieuwe zoon en broer.

Welke film wil jij graag zien? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly maart 11, 2019 at 10:55

    The blind side ljkt mij leuk!

  • Leave a Reply