Netflix

Nieuw op Netflix: Week 1


De eerste week van 2018 is een feit! Afgelopen week heeft Netflix er een hoop nieuwe films, series en documentaires opgezet. Benieuwd welke? Kijk dan snel verder.


Friends (alle seizoenen)
Friends draait om een groep van zes vrienden; Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. De zes twintigers wonen en werken in Manhattan, New York. Als het verhaal begint, heeft Rachel net haar verloofde Barry voor het altaar achter gelaten en is ze samen gaan wonen met haar beste vriendin uit haar kindertijd, Monica. Het tweetal woont in een appartement tegenover dat van Chandler en Joey en ze trekken veel op met Monica’s broer, Ross – die recent gescheiden is van zijn lesbische echtgenote. Daarnaast is er Phoebe, Monica’s kamergenote. Het verhaal speelt zich af in verschillende appartementen. Vooral in die van Monica wordt veel beleefd, maar zo ook in die van Ross en die van Chandler & Joey. Daarnaast spenderen ze ook veel tijd in het koffiehuis om de hoek van hun appartementen ‘Central Perk’.

Gotham (seizoen 3)
Gotham speelt zich af voor de jaren van Batman en zijn strijd tegen het kwaad in de gelijknamige stad. De serie Gotham draait om de moord op Thomas en Martha Wayne. James Gordon is net bij de politie en moet samen met de ervaren rechercheur Harvey Bullock de zaak oplossen. Gordon ontmoet al snel de jonge zoon van de familie Wayne: Bruce. Later beter bekend als Batman. Veel bekende maffiafamilies passeren de revue en daarnaast leren we ook het vroegere verhaal van de rivalen van Batman zoals Penguin, Catwoman en de Joker.


The Flash (seizoen 3)
In deze superheldenserie ontwaakt een forensisch expert uit een coma en blijkt over verbazingwekkende nieuwe krachten te beschikken die hij inzet om de stad te beschermen.


How To Get Away With Murder (seizoen 3)
How To Get Away With Murder gaat over een professor in strafrecht aan de Universiteit van Middleton. Deze strafrecht universiteit staat hoog aangeschreven in Amerika. Professor Annalise Keating selecteert voor een excellentieprogramma een groep studenten. Het leven van Annalise Keating kent echter de nodige hobbels en hier raken de studenten ook bij betrokken. Ongewild worden zij betrokken bij een moordcomplot.


Lovesick (seizoen 3)
Tijdens zijn zoektocht naar de ware liefde vindt Dylan chlamydia. Samen met zijn vrienden Evie en Luke brengt hij al zijn ex-partners op de hoogte en herbeleeft hij zijn romantische misstappen.

The Day After Tomorrow
Weerdeskundige Jack Hall (Dennis Quaid) waarschuwt met weinig succes voor de invloed die de opwarming van de aardbol zal hebben op het klimaat. Wanneer het noordelijk halfrond van de planeet daadwerkelijk het slachtoffer wordt van tornado’s, overstromingen en gigantisch lage temperaturen wordt hij eindelijk serieus genomen. Terwijl het zuiden van Amerika in allerijl wordt geëvacueerd, wordt de noorderlingen geadviseerd binnen te blijven, en op het beste te hopen. Hall besluit naar het noorden af te reizen om hier zijn zoon Sam (Jake Gyllenhaal) te vinden, die samen met enkele medestudenten gestrand is in een bibliotheek.


Functional Fitness
Deze documentaire gaat over de uitdagende, veeleisende en veranderlijke wereld van CrossFit vanuit het perspectief van mensen die zich hier volledig op hebben gestort.


Not Alone
Een 18-jarig meisje dat moeite heeft om de zelfmoord van haar beste vriendin te begrijpen, praat met tieners die worstelen met geestesziekten en zelfmoordneigingen.


The Good Lie
Een jonge Soedanese oorlogsvluchteling wint in een loterij de kans op een nieuw leven in de Verenigde Staten. Maar het is niet eenvoudig om daar zijn draai te vinden.


Treasures from the Wreck of the Unbelievable
Deze verfilmde reis langs de wateren bij Oost-Afrika vertelt het verhaal achter de enorme tentoonstelling van zeeschatten van de kunstenaar van Damien Hirst.


Maddman: The Steve Madden Story
Documentaire over de opkomst van de schoenenontwerper Steve Madden. Hij begon als schoenenverkoper en groeide uit tot modekoning en runde een bedrijf dat uitgroeide tot miljardenbedrijf. Maar imperiums komen ten val en worden soms herbouwd; Madden maakte zijn comeback na een financieel schandaal.


He Named Me Malala
Deze documentaire gaat over een Pakistaanse tiener die werd neergeschoten omdat ze streed voor onderwijs voor meisjes en hoe ze dit overleefde en de draad weer oppakte.


Heartthrob
Een verlegen, briljante jongen en een populair meisje worden onverwacht verliefd. Als hun band hechter wordt, begint zijn liefde voor haar duistere kanten te krijgen.


Reign (4 seizoenen)
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges. Mary was een jonge koningin die het lot van landen naar haar hand kon zetten en de liefde speelde ook een grote rol.

Bad Neighbours
Het jonge stel Mac en Kelly Radner (Seth Rogen en Rose Byrne) wordt gedwongen om naast een luidruchtig en onaangenaam studentenhuis te gaan wonen na de geboorte van hun baby. Wanneer ze te kampen krijgen met de student Teddy Sanders (Zac Efron) zorgt zijn onbezonnen gedrag voor de nodige problemen.

Dracula Untold
De vijftiende eeuw. De jonge prins Vlad Tepes (Luke Evans) leidt samen met zijn gezin een gelukkig leven en heerst over een klein koninkrijk. Wanneer de door hem gevestigde vrede wordt bedreigd door een moordlustige sultan reist Vlad af naar de Broken Tooth berg, waar hij een oeroude tovenaar tegenkomt. De twee sluiten een deal, de prins krijgt de kracht en snelheid om zijn vijanden te vernietigen, maar zal daardoor een onstilbare dorst naar menselijk bloed hebben. Hij wordt daarbij de eerste vampier die de wereld ooit gezien heeft: Dracula.


House of Z
Deze documentaire, met archiefbeelden en exclusieve interviews, gaat over de opkomst, ondergang en comeback van de charismatische ontwerper Zac Posen.

The Boxtrolls
Het Victoriaanse tijdperk in de stad Cheesebridge. De stad vreest de trollen die onder de straten van de stad wonen en ’s nachts te voorschijn komen om kinderen en kaas te stelen, de twee zaken die ze het meest waardevol achten. Een jonge weesjongen, die opgevoed is door de ondergrondse trollen, probeert zijn vrienden te redden van een kwaadaardige verdelger.

Endless Love
Verhaal over twee jonge geliefden, David en Jade. Echter, hun passie voor elkaar is voor de ouders van Jade te heftig en haar vader verbiedt David nog langer met haar om te gaan. Uit wanhoop om Jade weer te mogen zien beraamt David een plan dat ernstige consequenties heeft.

A Million Ways to Die in the West
Het verhaal speelt zich af tijdens het Wilde Westen, een tijd waarin een man’s reputatie alles was. Albert (Seth MacFarlane), een schaapherder, raakt zijn aantrekkelijke vriendin (Amanda Seyfried) kwijt nadat hij bang wordt tijdens een tweegevecht en zich terugtrekt uit het duel. Ontmoedigd door de gebeurtenis durft de laffe Albert zijn gezicht haast niet meer in het openbaar te vertonen. Dan ontmoet hij een beeldschone vrouw (Charlize Theron) met een mysterieus verleden. Terwijl zij Albert helpt zijn zelfvertrouwen weer terug te vinden, worden zij langzaam maar zeker verliefd op elkaar. Hun relatie dreigt uit elkaar te vallen wanneer haar man (Liam Neeson), een beruchte crimineel, ten tonele verschijnt en Albert wederom voor een duel wordt uitgedaagd.

That Awkward Moment
Drie vrijgezelle vrienden uit Manhattan besluiten een pact te sluiten met elkaar om zoveel mogelijk leuke dingen te doen in de resterende tijd dat ze single zijn. Het duurt echter niet lang voordat zij elk een geliefde vinden en het risico lopen om het pact te verbreken.


Rotten (seizoen 1)
Deze documentaireserie duikt diep in het hart van de levensmiddelensector en onthult onsmakelijke feiten en geheime krachten die bepalen wat wij uiteindelijk eten.

Welke ga jij kijken?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Tamara D januari 8, 2018 at 08:16

    Ik heb gisteren alweer de laatste aflevering van How to get away with murder gekeken.. kan nu al niet wachten op seizoen 4!

  • Reply Anne (Anneother Book) januari 8, 2018 at 12:18

    Ik vorige week tussen het werken en studeren door begonnen aan Friends en ben nu halverwege seizoen 2. Loooove it! Ben ook erg benieuwd naar de docu van Malala en het nieuwe seizoen van Reign 🙂

  • Reply evi januari 8, 2018 at 19:52

    Ik ben zo benieuwd naar That awkward moment, ik wil die al heel lang kijken maar heb hem nog niet gezien. Ik hoop dat hij ook in België op Netflix is gekomen. Friends heb ik het afgelopen jaar al helemaal uitgezien. Dit stond echter al op Netflix. Maar misschien was dit alleen in België. Bad neigbours heb ik al vaker gezien maar kijk die film zo graag. Ik ben echt wel blij met het aanbod wan deze week

  • Leave a Reply