Netflix

Nieuw op Netflix: week 1

Netflix opent het jaar lekker met het toevoegen van 56 nieuwe titels. Wij zetten – net als vorig jaar – iedere week de leukste en beste titels voor je op een rijtje.

Tidying Up with Marie Kondo 

In een reeks inspirerende woningmake-overs helpt de wereldberoemde opruimexpert Marie Kondo haar cliënten om spullen uit te zoeken en te kiezen voor wat hen blij maakt.

Mannenharten 2 

Hoewel het leven van de mannen is veranderd, zoeken ze ook in ‘Mannenharten 2’ naar de liefde en proberen ze lastige klippen te omzeilen. Een heerlijke film om samen met je vriendinnen te kijken! 

Superbad 

Twee goede vrienden proberen drank te kopen voor een feest in de hoop meisjes te scoren, waarbij ze op een reeks tegenslagen stuiten.

The Ugly Truth 

Een van mijn favoriete films! Abby is een succesvolle producente van een ochtendprogramma en Mike, haar irritante tv-ster, zegt dat mannen maar één ding willen. Abby probeert het uit…

The Amazing Spider-Man

Peter Parker (Andrew Garfield) is een jonge, middelbare school student, die sinds de plotselinge verdwijning van zijn ouders bij zijn oom Ben (Martin Sheen) en tante May (Sally Field) woont. Tijdens een zoektocht naar zijn ouders komt hij terecht in het laboratorium van wetenschapper Dr. Curt Conners (Rhys Ifans), waar hij plotseling wordt gebeten door een radioactieve spin. Peter ontdekt vervolgens dat deze spin hem bijzondere gaven heeft gegeven en hij besluit om deze krachten te gebruiken om de misdaad tegen te gaan. Maar als Dr. Conners tijdens een experiment verandert in een groot en kwaadaardig wezen, genaamd The Lizard, weet Peter wat hem te doen staat; hij zal als zijn alter ego Spider-Man al zijn krachten moeten aanroepen om dit monster te kunnen verslaan.

Taylor Swift Reputation Stadium Tour

Taylor Swift treedt op in Dallas in het kader van haar reputation Stadium Tour en beidt een onvergetelijke avond vol muziek, herinneringen en visueel spektakel.

A Series of Unfortunate Events (seizoen 3)

De bijzondere Baudelaire-weeskinderen worden zwaar op de proef gesteld, onder meer door de slechte graaf Olaf, als ze trachten oude familiegeheimen te ontrafelen.

The Paper (seizoen 2)

Een bouwmagnaat neemt een noodlijdende krant over en probeert zijn redactionele invloed te gebruiken om macht te vergaren en persoonlijk gewin.

Vexed (seizoen 2)

Rechercheurs Jack Amstrong, een charmante chaoot, en Kate Bishop, een gedreven professional, trachten samen misdrijven op te lossen zonder gek te worden van elkaar.

Root Cause

De 10-jarige zoektocht van een man naar de oorzaak van zijn chronische ziekten wordt een uiteenzetting van de gezondheidsrisico’s van de wortelkanaalbehandeling. Paniekaanvallen. Vermoeidheid. Slapeloosheid. Wie had kunnen denken dat dit door een tandheelkundige ingreep komt?

The Dressmaker

Een succesvolle mode-ontwerper keert na jaren terug naar haar geboorteplaats, een afgelegen, stoffig dorpje in Australië, om daar de waarheid te achterhalen over een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd. Maar zowel haar moeder als de bewoners van het dorpje, waar roddel en achterklap regeert, blijken niet van plan het haar gemakkelijk te maken.

The Resurrection of Gavin Stone

Voormalig kindsterretje Gavin Stone staat nu vooral bekend als vergane glorie. Hij is blijven hangen in zijn geboortestad en wordt gedwongen vrijwilligerswerk te doen bij de lokale megakerk. Hij besluit zich daar voor te doen als een christen zodat hij kan schitteren als Jezus in hun jaarlijkse Paas toneelstuk.

The Stepfather

Michael Harding keert terug naar huis na een periode op de militaire school gezeten te hebben. Eenmaal thuis ziet hij dat zijn moeder erg gelukkig is met haar nieuwe vriend, maar Michael vertrouwt het niet helemaal. David, de nieuwe vriend van zijn moeder, is verdacht vaak aanwezig om een helpende hand te bieden. Is hij echt zo aardig als hij lijkt, of zijn de twijfels van Michael terecht?

The Mask

Stanley Ipkiss is een bankmedewerker die constant wordt vernederd tijdens confrontaties, en niet voor zichzelf durft op te komen. Na één van de ergste dagen uit z’n leven vindt hij een masker. Wanneer hij het masker opzet, komt zijn binnenste ik boven; een cartoon-achtige, romantische en wilde man. Een misdaadbaas gaat achter Ipkiss aan, nadat een vriend van hem, dankzij Ipkiss, de dood vindt.

Southpaw

Het verhaal gaat over de agressieve, gewelddadige bokser Billy Hope (Gyllenhaal) die zich naar de top weet te werken. Wanneer de weltergewicht-bokskampioen door zijn gedrag een gevecht uitlokt, met de dood van zijn vrouw als gevolg, valt zijn persoonlijke leven echter aan diggelen. Nadat hij zijn huis kwijtraakt en zijn dochter moet afstaan aan een pleeggezin, probeert hij met behulp van een amateurtrainer zijn leven weer op te pakken.

One More Time

Nadat Jude teveel problemen heeft ondervonden in de grote stad gaat ze naar het huis van haar vader Paul. Paul is een over het paard getilde zanger die wanhopig probeert een muzikale comeback te maken. Jude komt er echter al snel achter dat tijd doorbrengen met haar vader zo zijn eigen specifieke uitdagingen met zich meebrengt.

Christine

De Verenigde Staten in 1974. De 29-jarige Christine Chubbuck is een ambitieuze journaliste uit Sarasota, Florida. Falen is voor haar geen optie. Wanneer haar leven echter niet verloopt zoals ze het gepland had raakt ze in een depressie en stevent ze af op een verschrikkelijk drama, dat zich live op televisie zal voltrekken. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Kicks

Brandon is een Amerikaanse tiener van vijftien jaar. Zoals veel van zijn leeftijdgenoten droomt hij van een paar spiksplinternieuwe Air Jordans. Deze hippe basketbalschoenen kosten echter een klein fortuin. Wanneer hij ze eindelijk heeft, baalt hij dan ook als een stekker wanneer ze worden gestolen door een lokale crimineel. Brandon gaat samen met twee vrienden op onderzoek uit.

Queen of the South (seizoen 2)

Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een vriend en een mysterieus notitieblok moet ze overleven.

How To Get Away With Murder (seizoen 4)

De briljante en charismatische professor Annalise Keating en viif van haar studenten raken betrokken bij een misdrijf. Zo moeten ze uiteindelijk wat ze hebben geleerd tijdens haar lessen ‘How to get away with murder’ in het echte leven toepassen.

Gotham (seizoen 4)

In deze Batman-prequel draait het vooral om de jonge jaren van detective James Gordon. Hij is nieuw bij de politie en moet meteen een grote moordzaak oplossen, namelijk die van de ouders van Bruce Wayne, die we later kennen als Batman. Gordon is één van de grootste vijanden van de criminaliteit. In Gotham zie je hoe hij van detective klimt tot commissaris van de politie en zie je welke omstandigheden personages als Catwoman, The Riddler en The Joker gecreëerd hebben.

The Bridge (seizoen 4)

Wanneer op de Øresundbrug tussen Zweden en Denemarken een lijk gevonden wordt, dwingt deze spectaculaire moord de Zweedse en Deense politie tot een nauwe samenwerking. Gruwelijke gebeurtenissen blijven elkaar opvolgen… De Deense agent Martin Rohde (Kim Bodnia) en de Zweedse Saga Norén (Sofia Helin) gaan de uitdaging met frisse tegenzin aan.

Lionheart

Het runnen van een bedrijf kan een uitdaging zijn, vooral als je een vrouw bent in een door mannen gedomineerde bedrijfstak. Op zoek om haar waarde te bewijzen, gaat Adaeze de uitdaging aan wanneer haar vader, directeur Ernest Obiagu, gedwongen wordt een stap terug te doen vanwege gezondheidsproblemen. Ironisch genoeg stelt hij zijn ruwe en excentrieke broer, Godswill, aan om het bedrijf samen met zijn jonge dochter te leiden. Complicaties doen zich voor wanneer ze ontdekken dat het familiebedrijf in financiële moeilijkheden zit en zowel Adaeze als Godswill proberen het bedrijf op hun eigen manier te redden…

Brothers For Life

De verloofde van Roman wordt ontvoerd door een stel mensenhandelaars. Samen met zijn broers, een stel voormalige militairen, willen ze haar opsporen voor het te laat is. Tijdens hun missie ontmoet Roman Avery, een politieagent die onderzoek doet naar mensenhandel en ook de corrupte bureaucratie, die kwade bedoelingen heeft, bestrijdt.

The Blacklist (seizoen 5)

’s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben.

Grimm (seizoen 6)

Grimm draait om Nick Burkhardt (David Giuntoli) die met partner Hank Griffin (Russell Hornsby) voor de politie van Portland werkt. Nick woont samen met zijn vriendin Juliette (Bitsie Tulloch) die dierenarts is. Hij is als kind na het overlijden van zijn ouders opgevoed door zijn tante Marie (Kate Burton) die na een aanval op straat uiteindelijk aan de gevolgen hiervan komt te overlijden. Vlak hiervoor vertelt zij hem echter op haar sterfbed hun familiegeheim… Zijn familie stamt af van de familie Grimm en zijn verantwoordelijk voor de balans tussen de mensen en ‘Wesen’ hier op de wereld. Wesen (het Duitse woord voor wezens) zijn mythische figuren waarover de gebroeders Grimm ook in hun verhalen schrijven. Deze zijn echter niet verzonnen maar gebaseerd op deze wezens die tussen ons mensen rondlopen hier op aarde. Alleen Grimm’s kunnen deze Wesen zien voor wat zij echt zijn en met het overlijden van tante Marie moet Nick deze taak van ‘beschermer’ op zich nemen. Een taak waar hij in eerste instantie moeilijk mee om kan gaan. Maar met de hulp van zijn vriend Monroe (Silas Weir Mitchell, bekend van Prison Break), een ‘Blutbad’ die Nick tijdens een van zijn zaken leert kennen, leert Nick gaandeweg wat het precies inhoudt om een Grimm te zijn.

Wow, zó veel nieuwe films en seizoenen! Welke ga jij bekijken?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly januari 8, 2019 at 14:57

    Yay, Blacklist!

  • Leave a Reply