Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 5 2020

Netflix heeft in week 5 maar liefst 59 nieuwe titels toegevoegd! Waaronder een hoop nieuwe (en oude) films (Twilight!!). Kijk je snel mee om welke het nog meer gaan?


In The Heart of the Sea
1819. De Amerikaanse walvisvaarder Essex verlaat Nantucket in Massachusetts onder leiding van kapitein George Pollard voor een reis van 2,5 jaar om te gaan jagen op potvissen in hun leefgebieden in de zuidelijke Grote Oceaan. Ook aan boord zijn eerste stuurman Owen Chase, tweede stuurman Matthew Joy en scheepsjongen Thomas Nickerson. De Essex wordt echter zelf geramd door een potvis en zinkt op 3700 kilometer afstand van Zuid-Amerika. Om te overleven moeten de opvarenden van de gezonken Essex zich wenden tot wanhoopsdaden.


Gravity
Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) is een briljante medische ingenieur die op haar eerste shuttlemissie gaat met de ervaren astronaut Matt Kowalski (George Clooney), die het commando heeft over zijn laatste vlucht voor hij met pensioen gaat. Maar een schijnbaar routine ruimtewandeling draait uit op een ramp. De shuttle wordt vernietigd waardoor Stone en Kowalski alleen achterblijven – vastgeketend aan elkaar en steeds verder zwevend in het duister. De oorverdovende stilte verraadt dat ze elke link met de Aarde verloren hebben … en elke kans op redding. Angst wordt paniek, en elke hap lucht vermindert de nog resterende hoeveelheid zuurstof. Maar misschien is de enige weg naar huis verder te gaan in de angstaanjagende uitgestrektheid van de ruimte.


Happy Feet
Het verhaal speelt zich af in de wereld van de Keizerspinguïns op Antarctica. Deze pinguïns zingen ieder zijn eigen lied om partners aan te trekken. Helaas is Mumble, de zoon van Memphis en Norma Jean, de slechtst denkbare zanger. Dit probeert hij echter te compenseren met zijn uitzonderlijke tapdans-kwaliteiten.


Horrible Bosses 2
Nick, Dale en Kurt besluiten samen een eigen bedrijf te beginnen zodat ze hun eigen baas kunnen zijn. Een geniepige investeerder heeft echter andere plannen met hun veelbelovende bedrijf, plannen waarbij Nick, Dale en Kurt helaas niet bij horen, en voordat ze nog maar één cent hebben verdiend staan ze alweer op straat. De wanhoop nabij, besluiten de drie bijna-entrepreneurs de investeerders’ zoon te ontvoeren en hem te gijzelen totdat ze de macht over hun eigen bedrijf weer terug hebben.


Miracles From Heaven
De godsdienstige Christy is de moeder van de 10-jarige Anna, die lijdt aan een zeldzame, ongeneeslijke ziekte. In haar wanhoop, maar min of meer tegen beter weten in, wendt Christy zich met haar dochtertje tot een specialist in Boston, helemaal aan de andere kant van Amerika. Wanneer dat tegenvalt, begint zij van lieverlee haar geloof te verliezen…


Collateral
De vriendelijke Max (Jamie Foxx) is taxichauffeur in Los Angeles. Hij krijgt Annie (Jada Pinkett Smith), een advocate, als klant en rijdt haar naar haar bestemming. Ze voeren een goed gesprek en er is een klik, maar beiden gaan verder. Max rijdt door naar het vliegveld om daar zijn volgende klant, Vincent (Tom Cruise), af te halen. Deze vraagt hem ergens af te zetten, maar ook om vlakbij die locatie te wachten tot hij klaar is. Wanneer er een lijk op Max’ taxi valt, blijkt dat het begin van een helse nacht…


A Man for All Seasons
Het verhaal van Thomas More, die opkwam voor zijn principes en moraal en weerstand bood aan koning Henry VIII en zijn corrupte en dictatoriale regime.


Misfit 2
Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school ruilt wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP-squad.


Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.


Night on Earth: shot in the dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.


Alle delen van Twilight
Goed nieuws voor alle Twilight-fans! Alle delen van Twilight staan namelijk op Netflix! Dus: Twilight, The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 en Part 2, The Twilight Saga: Eclipse, The Twilight Saga: New Moon. Wanneer Bella bij haar vader gaat wonen, ontmoet ze Edward Cullen, een onsterfelijke vampier die geen mensenbloed drinkt. Ze worden meegesleept in een passionele romance.


The Intern
Ben is een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door de jonge Jules.


The Danish Girl
Einar en Gerda zijn getrouwd en allebei kunstenaar. Hun dagelijkse leven, huwelijk en hun kunst veranderen als Einar de controversiële beslissing neemt om als vrouw door het leven te gaan.


White Chicks
Broers Marcus en Kevin Copeland zijn geheim agenten bij de FBI. Als zij een politie-inval verpesten, moeten ze voor straf een ‘oppasopdracht’ uitvoeren.


The Bounty Hunter
Milo Boyd, een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly, op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.

Broers Marcus en Kevin Copeland zijn geheim agenten bij de FBI. Als zij een politie-inval verpesten, moeten ze voor straf een ‘oppasopdracht’ uitvoeren.

Welke titels van week 5 ga jij bekijken op Netflix?

Bekijk hier de titels van vorige week op Netflix

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Jenn februari 3, 2020 at 12:54

  Twilight stond er toch allang op? Of was die er weer afgehaald?

  • Reply Tedje februari 3, 2020 at 14:19

   Als ‘ie er eerst op stond, dan was ‘ie er denk ik afgehaald inderdaad!

 • Reply Kelly februari 3, 2020 at 16:12

  Ahh White Chicks! Die heb ik lang niet meer gezien. Gelijk weer een avondje voor inplannen haha, blijft zó leuk!

 • Leave a Reply