Boeken

New in – september 2016

nieuwe boeken Yara

Afgelopen maand zijn er een aantal mooie boeken door onze brievenbussen gevallen. In dit artikel zetten wij op een rijtje wat wij afgelopen maand allemaal hebben binnen gekregen en gekocht! 

Tedje

img_1983

Afgelopen maand heb ik twee hele fijne boeken mogen toevoegen aan mijn boekenkast: Zonder jou van Chantal en Priscilla van Gastel en Love Game van Lauren Weisberger. Ik ben al begonnen in Zonder jou en ik vind hem tot nu toe heel erg leuk. Een recensie van allebei de boeken kunnen jullie binnenkort verwachten!

Danique E.

newinsept
In september kreeg ik drie mooie boeken binnen. Allereerst Dit laaiende vuur van Estelle Laure, die ik binnen no-time uitlas. Leuk boek waar je snel doorheen gaat, maar niet mega bijzonder. Ook ontving ik 54 minuten van Marieke Nijkamp. Wow, wat een ongelooflijk aangrijpend verhaal. Na het lezen was ik wel even stil. Tot slot ontving ik nog een pareltje waar ik óntzettend benieuwd naar ben: Verdermeer van Tahereh Mafi. Laten we allemaal even stilstaan bij deze prachtige cover.

new-in-augustus
Danique V.
Deze maand ontving ik 5 nieuwe boeken! Eentje staat niet op de foto, Mensen zonder uitstraling, maar die foto kan je hier terug vinden. Daarnaast kreeg ik het boek Liever met Lef binnen van Dagmar Valerie! Dit boek mocht ik al vooruit lezen en hier was dan het echte exemplaar. Het Zwarte Hart is pas net uit in Nederland en ontving ik op het laatste moment. Ik ben echt enorm benieuwd naar dit boek. Zelfs de filmrechten zijn al verkocht. Van De Da Vinci Code (YA) heb je al een recensie kunnen lezen. Als laatste van de stapel Galgenveld, een thriller waar ik ontzettend benieuwd naar ben.

nieuwe boeken Yara

Yara

Deze maand heb ik een aantal boeken mogen toevoegen aan mijn boekenkast, zoals Wink, Poppy en Midnight van April Genevieve Tucholke, die in de Celebrate Books box zat. Ook PS ik hou nog steeds van je van Jenny Han was een nieuw boek dat ik mocht toevoegen aan mijn boekenkast. De Graces van Laure Eve kwam binnen, de recensie van dit boek volgt gauw. Iets waar ik heel erg blij mee ben, zijn de boeken Rode Koningin en Zwaard van glas van Victoria Aveyard. Last but not least kocht ik het boek Thuis van Kass Morgan, dit is het derde deel van De 100 serie. Ik ben zo benieuwd naar dit boek!

Heb jij nog leuke boeken kunnen toevoegen aan jouw boekenkast afgelopen maand? 

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Eveline oktober 4, 2016 at 17:50

    Ik heb vorige maand ook een hoop nieuwe boeken in mijn kast mogen neerzetten, waaronder het boek van Chantal en Priscilla van Gastel. Wat een verhaal is dat, wow!

  • Reply Madelon oktober 5, 2016 at 09:58

    Wat een hoop toffe boeken weer allemaal!

  • Reply Esther oktober 8, 2016 at 18:46

    Ik vind verdermeer zo geweldig en die kaft! <3

  • Leave a Reply