New in - oktober 2017 - Adorable Books
Boeken

New in – oktober 2017


Een nieuwe maand, dat betekent ook dat we boeken laten zien die we hebben mogen toevoegen aan onze boekenkast. Benieuwd welke boeken dat zijn? Je leest het hier!

 

Danique V.
Afgelopen maand ontving ik deze mooie stapel! Het onderste boek van Neil Gaiman weet ik niet zo goed. Aan de ene kant spreekt het verhaal mij aan, maar aan de andere kant ook weer niet. Iemand die het een aanrader vindt?
Verder kocht ik Oorsprong van Dan Brown. Ik ben er ondertussen in begonnen en ben zó benieuwd hoe het verhaal afloopt! Ook kreeg ik Alle Steden binnen. Echt waar, de binnenkant van dat boek MOET je bekijken. Die is zo ontzettend mooi gedaan. Als laatste ontving ik Tot As, een beetje bizarre thriller. Ook hier ben ik ondertussen in begonnen ennee.. ik denk dat het een boek is dat ik beter niet kan lezen voor het slapen gaan.

Tedje 

Afgelopen maand kreeg ik twee nieuwe boeken binnen, namelijk het Bucketlist reizen boek van Marloes de Hooge (binnenkort een recensie online!) over de 25 reizen die je gemaakt moet hebben in je leven. Daarnaast kreeg ik het zesde en laatste deel in de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout binnen: Vertrouw op mij. Om de serie compleet te maken, verschijnt er natuurlijk ook hier een recensie van.

Danique E.

Ik heb de afgelopen maand helemaal geen nieuwe boeken aan mijn boekenkast toegevoegd!

Yara

Ik kocht twee boeken deze maand! Allereerst het boek van Annemerel: Ik heb geen zin. Ik ben hardloper dus ik vond het heel leuk om een boek over hardlopen te lezen. Daarnaast kocht ik het boek van de meiden van How2spendit: de Financiële Detox. Ik heb echt een tic voor mooie spulletjes en moet leren om minder geld uit te geven. Dit boek gaat me daarbij helpen!

Welke boeken voegde jij aan je boekenkast toe?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Tip: 3x financiële boeken die echt het lezen waard zijn! maart 27, 2019 at 11:02

    […] interesse in financiën begon met het boek Financiële detox. Ik kocht dit boek in oktober ’17 en heb het boek van voor naar achter gelezen en ga er nu pas voor het eert mee aan de slag. Met de […]

  • Leave a Reply