Boeken

New in – Oktober 2016

boeken-new-in

My, oh my! Wat hebben we weer prachtige boeken mogen ontvangen in oktober. Soms kunnen we niet geloven dat we zulke fantastische boeken krijgen opgestuurd. We zetten vandaag alle nieuwe boeken voor je op een rijtje, kijk je met ons mee?

Danique E.
newinoktober
Deze maand heb ik drie boeken aan mijn boekenkast kunnen toevoegen (ja, op de foto zie je er inderdaad vier). Ik kocht Aan alle jongens van wie ik hield van Jenny Han, omdat ik hier super benieuwd naar ben. Lijkt me echt een boek voor mij. Daarnaast kreeg ik Losgelaten en Aangeschoten binnen van M.G. Reyes, dit zijn twee delen uit een serie. Ik ben hier heel erg benieuwd naar. Tot slot zie je Nerve van Jeanne Ryan, dit boek gaat Yara recenseren voor de blog, alleen is hij per ongeluk bij mij geleverd in plaats van haar!

Yara

boeken-new-in
Deze maand kreeg ik weer aardig wat boeken binnen! Dans met mij van Jojo Moyes viel in de brievenbus. Ook kreeg ik Siren binnen van Kiera Cass, zó benieuwd naar dat boek. Daarnaast kreeg ik Did I Mention I Need You binnen van Estelle Maskame. Ook kreeg ik de twee boeken van het nieuwe imprint van Leopold binnen: Young and Awesome. Ik mag Sterrenstof van Krystal Sutherland en The Jewel van Amy Ewing lezen. Whiiii, zo leuk!

Tedje
newin-oktober

Yay! Drie boeken die ik aan mijn boekenkast kan toevoegen deze maand. Ik kreeg het kookboek van Lekker & Simpel binnen, waar jullie binnenkort een artikel van kunnen verwachten op Adorable Books. Ook kreeg ik Love Game van Lauren Weisberger, een heerlijke chicklit/roman, een echte aanrader! Verder kreeg ik nog Zie Mij van Nicholas Sparks. Ik ben hier heel benieuwd naar, want ik heb nog nooit een boek van hem gelezen, terwijl ik alle films heb gezien.

DaniqueV
newin
Maar 1 boek kreeg ik binnen afgelopen maand! Ik heb het dan ook echt enorm druk de afgelopen tijd en kom eigenlijk niet aan lezen toe (yay voor het afstudeerjaar!). Ik ben wel echt enorm benieuwd naar dit boek en kan niet wachten tot mijn tentamens voorbij zijn en ik dit boek kan gaan lezen!

Heb jij nog leuke boeken kunnen toevoegen aan jouw boekenkast afgelopen maand? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Nicky november 3, 2016 at 21:46

    Zelf mocht ik Siren en De Beste Beer van de Wereld ontvangen, Sterrenstof zat in de Celebratebooks box en van mijn lieve moeder kreeg ik Suzy en de Kwallen waar ik vandaag in ga beginnen 🙂

  • Reply Esther november 8, 2016 at 20:38

    Oh het beste van Adam Sharp lijkt me geweldig! Ik wist niet dat die bestond!

  • Leave a Reply