New in - november 2017 - Adorable Books

New in – november 2017

Een nieuwe maand is aangebroken, dat betekent dat we gaan terugkijken welke boeken we afgelopen maand allemaal hebben gekocht en ontvangen.

Danique E.

Ik mocht in november twee boeken aan mijn boekenkast toevoegen! Twee waar ik nu al heel enthousiast over ben. In het tweede deel van De Royals: Verraad, ben ik momenteel bezig. Net als het eerste deel leest dit boek als een trein. Een boek dat veel van jullie vast wel voorbij hebben zien komen: Spiegel van Cara Delevingne. Hier ben ik ook mega benieuwd naar.

Tedje

Afgelopen maand mocht ik weer een aantal mooie boeken toevoegen aan mijn boekenkast, die inmiddels flink vol zit. Tijd voor een nieuwe boekenkast! Ik kocht Fuck the quarterlife crisis van Femke Kamps, lees hier de volledige recensie. Een absolute aanrader als je je misschien wel in jouw quarterlife crisis bevindt. Verder ontving ik Winternacht van Suzanne Vermeer. Binnenkort kunnen jullie de recensie van deze thriller verwachten! Het laatste boek dat ik deze maand ontving is het laatste deel uit de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout: Vertrouw op mij.

 

Danique V.

Ik ben zo blij met deze stapel! Aan het begin van de maand kreeg ik Het Blunderboek binnen. Een ENORME aanrader voor als je nog een kerstcadeau zoekt voor iemand. Verder kreeg ik Het boek van stof binnen, doe jij al mee met de winactie? Naar Alleen Hij keek ik zó erg uit. Ondertussen heb ik hem al bijna uit en ik kan echt niet wachten om de recensie met jullie te delen. Als laatste ontving ik Library Kiss, ik mocht dit boek vooruit lezen en schreef er natuurlijk ook een recensie over.

Welke boeken heb jij afgelopen maand allemaal gekocht of ontvangen? 

BewarenBewarenBewarenBewaren

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Marcia december 9, 2017 at 14:46

    Library Kiss lijkt me echt een heerlijk guilty pleasure boek om te lezen onder een dekentje terwijl je een grote kop warme chocolademelk met slagroom drinkt 😀 en Fuck the quarterlife crisis klinkt erg interessant!

  • Leave a Reply