New in

New in – mei 2017

In mei kregen wij weer een aantal mooie boeken binnen. Hier zetten wij op een rijtje welke boeken wij binnen hebben gekregen. Heb jij nog mooie boeken kunnen toevoegen aan je boekenkast?

Danique V

Deze maand kreeg ik drie boeken binnen! Het vorige meisje is een thriller en komt pas in augustus uit. Erg tof dat wij hem nu al mogen lezen! In de voorste linie gaat over de Tweede Wereldoorlog, maar dan net iets anders. Vrouwen mogen namelijk meevechten. Ondertussen ben ik begonnen in dit boek en ik ben enorm benieuwd hoe het gaat eindigen. Op Leven en Dood van Pittacus Lore kreeg ik binnen van AW Bruna. Hier ben ik nog niet aan begonnen, maar gaat binnenkort wel gebeuren. Ik ben zó benieuwd hoe het verder zal gaan met ze.

Tedje

Ik heb een heleboel nieuwe boeken binnengekregen afgelopen maand. De perfecte timing met dat mooie weer in ieder geval. Ik kreeg het nieuwe boek van Tatiana de Rosnay, Obsessie, binnen, waar jullie al een recensie van hebben kunnen lezen. Verder kon ik toevoegen aan mijn boekenkast: het nieuwe spannende boek van Susanne Vermeer: Het Paradijs. Hier ben ik zo benieuwd naar! Ook heeft Paula Hawkins (van Het Meisje in de trein) een nieuw boek: In het water. Zodra ik deze uit heb, kunnen jullie natuurlijk een recensie verwachten. Daarnaast kreeg ik nog het zomerse, nieuwe boek van Jill Mansell binnen: Ik zie je op het strand. Deze heb ik al gelezen en ik kan jullie alvast verklappen: hij was weer érg leuk!

Yara

In mei kocht ik twee boeken! Ik was namelijk in Eindhoven bij een van mijn favoriete boekhandels, van Piere. Ik kocht daar Cress en Levana van Marissa Meyer. Cress is het derde deel van The Lunar Chronicles en Levana is het vierde deel van The Lunar Chronicles.

Danique E.

In mei voegde ik helemaal geen nieuwe boeken toe aan mijn boekenkast!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply