New in

New in – mei 2016

Yara

Net als iedere maand laten we zien welke boeken we deze maand weer hebben kunnen toevoegen aan onze boekenkast! Kijk je mee? 

Danique E.
newin14
Deze maand heb ik maar één boek aan mijn collectie toe kunnen voegen. Maar wel een boek met een prachtige cover en waar ik heel blij mee ben! Namelijk het tweede deel uit de Magisterium-serie: Koperen vuist van Holly Black & Cassandra Clare. Ben enorm benieuwd naar dit boek, dus ik ga er snel in beginnen!

Yara

Yara

Het regende boeken deze maand, en daar word ik alleen maar blij van! Zo kreeg ik Lola en de boy next door binnen van Stephanie Perkins, De kroon van Kiera Cass, Alles wat je lief is van Nicola Yoon en kocht ik de complete Edelsteentrilogie van Kerstin Gier voor maar 25 euro! Ook kwam het boek Magisterium 1 binnen (gekocht voor maar 5 euro!), Traveler van Arwen Elys Dayton en Dans van schaduwen van Yelena Black. Behalve leesboeken, kwam ook het SLA boek binnen, een heel leuk kookboek waar ik hopelijk komende tijd veel uit zal koken. Je kunt stellen dat mei een goede maand voor mij was. Zeker met de zomervakantie in het vooruitzicht is het heerlijk om zoveel boeken op mijn TBR stapel te hebben.

Tedje

Hoeveel boeken Yara aan haar boekenkast kon toevoegen deze maand, zo weinig kon ik er toevoegen: zero! Geen boeken voor mij helaas deze maand, maar dat is op zich ook niet zo erg. Kan ik de boeken die ik nog heb liggen gaan lezen!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.