New in

New in – maart 2017

Een nieuwe maand is weer aangebroken en dat betekent dat we gaan terugblikken welke boeken we in maart allemaal hebben gekocht, ontvangen of gekregen. Kijk je mee? 

Tedje

Ik ontving Mijn niet zo perfecte leven, het nieuwe boek van Sophie Kinsella! Hier kunnen jullie binnenkort een recensie van verwachten en ik kan jullie alvast vertellen: hij is weer érg leuk! Eerder in maart ontving ik nog het boek Ik zie jou van Clare Macintosh. Ik ben heel benieuwd naar deze thriller en die ga ik lezen nadat de nieuwe Sophie Kinsella uit is. Ik zie jou verschijnt pas in juni, maar ik mag hem voor Adorable Books alvast lezen!

Danique V. 

Deze maand kreeg ik op het allerlaatste moment nog twee boeken binnen. Het eerste boek is een kookboek, bakken met haver. Ik wil al een tijdje wat gezonder gaan bakken en dit boek komt dus als geroepen. Na mijn tentamens ga ik een hoop lekkere bakrecepten met haver uitproberen en dan komt er ook zeker een recensie online. Het andere boek is Vermiste Meisjes van Megan Miranda, ik heb er echt nog nooit van gehoord. De cover laat direct zien dat het een thriller is. De cover vind ik niet enorm sterk, maar de achterflap trekt mij wel direct.

Yara 

In verband met scriptie deze maand geen stukje van Yara!

Danique E. 


Deze maand mocht ik twee boeken toevoegen aan mijn boekenkast! Allereerst kreeg ik het boek Titans binnen van Victoria Scott, hier ben ik echt ontzettend benieuwd naar. Maar ook Onverwacht van Rebecca Yarros ligt klaar om gelezen te worden. Alleen moet ik wel nog eerst deel 2 uit deze serie lezen!

Welke boeken heb jij kunnen toevoegen aan je boekenkast in maart? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther mei 2, 2017 at 18:08

    Ik ben heel benieuwd naar titans!

  • Leave a Reply