Algemeen

New in – maart 2016


April is al weer een weekje bezig, tijd om te laten zien welke boeken wij allemaal hebben kunnen toevoegen aan onze boekenkast.

Danique E.

Deze maand heb ik helaas geen boeken aan mijn boekenkast kunnen toevoegen! Zo jammer, ik hoop dat ik volgende maand weer leuke exemplaren heb om aan jullie te laten zien.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tedje

Zo, dat is nog eens een flinke stapel, vinden jullie niet? Afgelopen maand hadden we een meeting met de Adorable Books ladies én de Adorable Book Club en dan worden er altijd veel boeken uitgewisseld. Ik kreeg het nieuwe boek Shopaholic grijpt in van Shophie Kinsella binnen, evenals Twintig regels liefde van Rowan Coleman. Ik kan niet wachten om deze te gaan lezen! Op de meeting kreeg ik Een leven na jou van Jojo Moyes van Yara, omdat ze deze dubbel had, en kreeg ik Ibiza, land van liefde en Witheet van Jennifer L. Armentrout, omdat deze boeken op het verkeerde adres waren geleverd. Genoeg te lezen deze maand!

20160402_110311
Danique V.
Deze maand kreeg ik deze drie boeken binnen. De onderste heb je al kunnen zien in het artikel welke boeken ik had gelezen afgelopen maand. Die andere twee boeken heb ik besteld. De apotheker van Auschwitz wilde ik al heel erg lang hebben maar kost hem telkens zien. Geen idee waarom. Ik kreeg een ik-wil-nieuwe-boeken-bui en hij lag direct in mijn winkelmandje. Het boek van John Green heb ik al gelezen in het Nederlands, maar ik wilde hem ook erg graag in het Engels lezen.

Yara

Aangezien mijn to-be-read lijst zo enorm lang elke keer is, probeer ik minder boeken te kopen. Heel lastig! Toch gaat het best goed. Deze maand kreeg ik Bibliotheek der zielen van Ransom Riggs binnen, ik ga hem volgende maand ontmoeten en wil dan alle boeken hebben gelezen. De enige boeken die ik heb gekocht zijn de 3 boeken van de Matched trilogie van Ally Condie. Die kostten me maar €15 (in totaal!). Mooie prijs, toch?

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply marije april 6, 2016 at 06:10

  Hoop leuke boeken! Paar gaan zeker op mijn to read lijst 🙂

 • Reply Claudia april 6, 2016 at 08:58

  Door Yara ligt nu het boek van Ransom Riggs op me te wachten om gelezen te worden. Zin in!

 • Reply Madelon april 6, 2016 at 09:26

  Ik blijf me soms verbazen over de enorme dikte van Bibliotheek der Zielen, haha. Wat een dikke pil.

 • Reply Naomi april 6, 2016 at 11:40

  Looking for Alaska vond ik een heel goed boek!

  x

 • Reply Esther april 6, 2016 at 13:57

  Wat een leuke boeken! 🙂

 • Reply Vivian april 6, 2016 at 16:08

  Twintig regels liefde ga ik komende maand lezen!

 • Reply Story addict april 6, 2016 at 17:10

  Wat Madelon zegt: hoe dik is dat derde boek? 😮 Ik ben nu bezig in het eerste deel, op de ereader, en vlieg er doorheen. Als dit derde boek ook net zo snel gaat, dannnnn… Valt het nog mee 🙂

 • Reply Justine april 6, 2016 at 20:07

  Wat een hoop leuke boeken! Ik verlang zo naar het boek Jojo Moyes.

 • Reply Lisa april 7, 2016 at 07:43

  Ik hebook Witheet gekocht! Ik ben zoooo benieuwd. 😀

 • Leave a Reply