New in

New in – juni 2017

En toen was het alweer juli, we zijn over de helft van het jaar! Afgelopen maand kregen we weer een heleboel boeken binnen en we laten ze graag aan je zien! 

Tedje

Een goede oogst afgelopen maand: ik kon maar liefst vijf boeken toevoegen aan mijn boekenkast. Met als gevolg dat ik nu écht te veel boeken heb en eigenlijk een nieuwe boekenkast moet kopen. Afgelopen maand kreeg ik Helemaal het einde van Lisette Jonkman binnen, een boek dat ik ook gelijk heb uitgelezen. Daarnaast ontving ik het nieuwe boek van Karin Slaughter: Goede dochter. Binnenkort komt de recensie hiervan online plús een hele leuke actie… Ik ontving ook het laatste deel van Stouter van Christina Lauren: Ongedwongen & Ongezien. Daarnaast ga ik binnenkort ook beginnen in Ibiza, de erfenis van Kiki van Dijk. Een heerlijk boek voor op vakantie waarschijnlijk! Tot slot kreeg ik nog het nieuwe boek van Anthony Doerr (van Als je het licht niet kunt zien) binnen: Bevroren dromen. Ik kan niet wachten om hierin te beginnen!


Danique V
Wowww, kijk deze stapel dan! Laat ik maar gewoon bovenaan beginnen. Wreck this journal heb je misschien al voorbij zien komen op Instagram, dit is namelijk de jubileumeditie! En geheimpje: binnenkort hebben wij een super toffe actie met dit boekje!
Eilandliefde viel zomaar op de mat! Ik had ook nog nooit van dit boek gehoord, iemand wel al ervaring mee? Het lijkt mij een enorm fijn boek voor deze zomer. Ik ben Eleanor Olipant kocht ik zelf. Stiekem vooral vanwege de omslag, wat is dat boek mooi zeg! Dan het volgende boek, Een zomer in Venetië. Ik hoorde al zo vaak van mensen dat de boeken van haar ge-wel-dig zijn, maar ik had nog nooit een boek van haar gelezen! Hier komt dus verandering in. Het andere boek is Annabel Lee, ik weet niet zo heel erg goed wat ik van dit boek moet vinden, maar misschien wil ik het wel een kans gaan geven.
Het volgende boek is Het huwelijkspact van Michelle Richmond. Dit boek is ondertussen bijna uit en wat is dát spannend zeg. Binnenkort een recensie!
Als laatste een boek waar ik al ZO lang op aan het wachten was. Richelle Mead is echt een van mijn favoriete schrijfsters ever. Ik ben echt heel erg benieuwd naar dit boek!


Danique E.

Deze maand mocht ik maar liefst drie nieuwe boeken aan mijn boekenkast toevoegen! Allereerst kreeg ik De Royals: Verleiding binnen van Erin Watt. Deze las ik echt in een paar dagen uit, wat een heerlijk verhaal, ik kon het niet wegleggen. Ook kreeg ik 13 minuten van Sarah Pinborough binnen. Hiervan hebben jullie gister de recensie kunnen lezen, wat een spannend verhaal met een totaal onverwacht einde! Tot slot kreeg ik Honderd stukjes van mij van Lucy Dillon. Dit lijkt me een heerlijke roman, waar ik snel aan ga beginnen.

Welke boeken heb jij afgelopen maand gekocht of gekregen?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Bettie juli 5, 2017 at 10:35

    Ik heb heel braaf geen boeken gekocht. Ik heb nog zoveel hier staan die ik wil lezen, dus die ga ik eerst allemaal lezen voordat ik nieuwe boeken koop.

    Leuke boeken hebben jullie gekocht/gekregen. 13 minuten wil ik ook nog gaan lezen.

  • Reply Kelly juli 5, 2017 at 11:07

    Ik ben super benieuwd naar De Royals. Mooie boeken allemaal!

  • Leave a Reply