New in - juli 2017 - Adorable Books
New in

New in – juli 2017

En toen was het alweer augustus, wat vliegt de tijd! Afgelopen maand kregen we weer een heleboel boeken binnen en we laten ze graag aan je zien! 

Tedje

Afgelopen maand kocht ik een boek en kreeg ik twee boeken om te recenseren voor Adorable Books. Ik kocht Babe, you got this van Maartje Haverkamp & Emilie Sobels, een inspiratieboek voor #girlbosses. Een recensie heb je al kunnen lezen! Mocht je enthousiast zijn geworden, kun je hem hier bestellen! Ik kreeg Voor je weggaat van Clare Swatman binnen en Nazomer van Esther Verhoef. Deze twee boeken gaan sowieso mee op vakantie! Recensies kunnen jullie dus snel verwachten!

Danique E. 

Deze maand heb ik geen nieuwe boeken aan mijn boekenkast toegevoegd!

Danique V. 

Afgelopen maand kreeg ik twee boeken binnen. De eerste was van Ann Brashares. De meeste kennen deze schrijfster denk ik nog wel van 4 vriendinnen 1 spijkerbroek. Een ontzettend populair boek (en film!) van vroeger. Deze neem, heel toepasselijk, mee op mijn vakantie om te lezen.
Het andere boek is het vijfde deel van Anne Bishop. Eerlijk gezegd heb toen alleen het eerste deel gelezen en daarna is het er niet meer echt van gekomen. Ik weet nog wel dat ik deel 1 echt geweldig vond en nu ik de serie zo in mijn kast zie staan, wil ik eigenlijk wel alles in één keer achter elkaar gaan lezen!

Yara

Deze maand kocht ik, net als Tedje, het boek Babe, you got this van Maartje Haverkamp & Emilie Sobels.

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Social MediaFollow on Bloglovin