New in

New in – Juli 2016

newinjuli (2)
Net als iedere maand laten we zien welke boeken we deze maand weer hebben kunnen toevoegen aan onze boekenkast! En dat zijn er aardig wat! Kijk je mee? 

Tedje

IMG_1623

Yay! Veel nieuw leesvoer deze maand! Van de lieve Adorable Books meiden kreeg ik voor mijn verjaardag het boek Handlettering doe je zo. Wat een topcadeau! Ik wil dat echt leren, dus dit boek komt perfect van pas. Verder ontving ik de boeken Halsoverkop van Aline van Wijnen (die ik op het moment van schrijven bijna uit heb en hij is echt super leuk!), Wat ik je niet vertel van Sarah Meuleman en In de familie van Joyce Spijker. Een heleboel nieuw leesvoer voor de vakantie, ik kan niet wachten om lekker veel te gaan lezen komende maanden!

Danique E.
newinjuli
Deze maand mocht ik best veel boeken aan mijn boekenkast toevoegen! Ik ontving het tweede deel in de Flight & Glory-serie: Onbereikbaar van Rebecca Yarros. Hier ben ik super benieuwd naar! Dan kreeg ik ook Liefde & Gelato van Jenna Evans Welch, die ik al uit heb gelezen. Wat een prachtig, zomers boek. Ook Expeditie Verraad van Liza Sips is uit. Leuk, luchtig verhaal voor tussendoor. Vallen van Jackie van Laren moet ik nog lezen, maar dit lijkt me een super fijne chicklit! Ook ben ik mega benieuwd naar het derde deel in de Talon-saga: Jager. Tot slot kreeg ik nog een boek van Yara, die ze al een tijdje voor mij klaar had liggen, namelijk Anna & De French Kiss van Stephanie Perkins. Deze ga ik echt snel lezen, zo benieuwd naar!

Yara

new in

Deze maand kreeg ik erg veel boeken binnen, want ik was op vakantie en had een stapel klaarliggen. Zo kwam De Jacht binnen van Megan Shepherd, De patissier van Parijs van Laura Madeleine en Jager van Julie Kagawa. Van Danique E. kreeg ik Gevangene van Aimée Carter, dit is deel 2 van de Blackcoat Rebellion. Tevens kreeg ik Spel van angst van Michael Grant. Dit is een vervolgdeel en ik ben stiekem wel benieuwd naar deel 1, die heb ik nog niet gelezen. Last but not least kreeg ik The Finisher van David Baldacci binnen, dit is het derde deel van de serie.

Danique V
wp-1470137374102.jpg
Deze maand ontving ik drie boeken. 1 daarvan is Rood, die niet op de foto staat. Binnenkort komt hier een recensie van online. Daarnaast ontving ik deze twee boeken. Over Eenzaam en Extreem Ver Weg kon je al een recensie lezen. Het andere boek weet ik nog niet zeker of hij mij trekt. Iemand die hem wel al heeft gelezen?

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.