New in - januari 2018 - Adorable Books
Boeken

New in – januari 2018


We hebben weer zo veel prachtige boeken kunnen toevoegen aan onze boekenkast! Het nieuwe jaar start voor ons enorm goed.
Tedje 

Ik kon deze maand drie boeken aan mijn boekenkast (die inmiddels echt uitpuilt, hoog tijd voor een tweede boekenkast!). Het eerste boek kreeg ik als soort van kerstpakket van een klant: De heilige Rita van Tommy Wieringa. Ik las al Joe Speedboot en Dit zijn de namen van hem en die vond ik allebei erg goed. Daarnaast ontving ik het nieuwste boek van Cecelia Ahern: Liervogel. Deze schrijfster heeft P.S. I love you geschreven en ook over dit boek zag ik positieve recensies. Ik ben benieuwd! Als laatste kreeg ik van Danique E. het boek Honderd stukjes van mij van Lucy Dillon. Van alle boeken kunnen jullie natuurlijk recensies verwachten!


Danique V. 
Deze maand voegde ik drie exemplaren toe aan mijn boekenkast. Café Zon & Zee heb ik al gelezen en ik kan je stiekem verklappen dat dit boek echt heel erg leuk is. De uitgebreide recensie komt binnenkort online te staan.
Verder kwam het boek De verloren kinderen binnen. Deze ligt bovenop mijn to read stapel. Ik heb al zó veel goede recensies gehoord over dit boek, en ben er dan ook heel erg benieuwd naar.
Als laatste kwam het nieuwste boek van Sanne Hillemans binnen. Het eerste deel vond ik zo verrassend goed dat ik echt niet kon wachten op deel twee. In dit boek ben ik ondertussen dan ook begonnen!

Yara 

Deze maand voegde ik geen boeken toe aan mijn boekenkast.

Danique E.

In januari voegde ik geen nieuwe boeken toe aan mijn boekenkast.

Welke boeken heb jij in januari toegevoegd aan je boekenkast? 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply