New in - januari 2017 - Adorable Books
Boeken

New in – januari 2017


Een nieuw jaar en dat betekent weer nieuwe boeken! De eerste maand van 2017 is alweer voorbij. Kijk je mee welke boeken wij konden toevoegen aan onze boekenkast? 

Tedje

Ook januari was voor mij een rustige maand. Ik kocht één nieuw boek, namelijk Geloof me maar van Gillian King. Ik zag deze voor 5 euro op Bol.com en ik kon hem niet laten liggen…

Yara
Nieuwe boeken januari yara

Het jaar begon goed met deze mooie boeken! Echte liefde vind je in de boekhandel moet naar Danique V., die was verkeerd verstuurd, maar ik wilde hem toch even delen omdat wij er allemaal zo fan van zijn. Een heel tof verhaal! Ik kreeg Koningin van Aimee Carter binnen, deel 3 van de Blackcoat Rebellion serie. Ook kwam Sneeuw als as binnen van Sara Raasch (eindelijk!), Carve the Mark van Veronica Roth én mijn praaltje van deze maand: Cinder van Marissa Meyer. Ik ben echt zo’n fan van dit boek geworden!

Danique V.

Afgelopen maand kreeg ik twee boeken binnen. Huis van glas had ik in december al proef gelezen, nu ontving ik bij de uitgave dus ook het boek zelf. Ontzettend leuk!
Het bovenste boekje is een reisboekje (je? Oke, hij is best dik!) Ik ben echt DOL op Rome en kan echt niet wachten om dit boekje volledig door te gaan lezen. Hier komt zeker weten nog een recensie over!

Danique E.

Januari was voor mij geen goede maand wat betreft boeken want ik heb helemaal nul boeken aan mijn kast mogen toevoegen!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tamara D februari 4, 2017 at 09:16

  Wat een leuke kaft dat boek van Gillian king. Die moet ik ook hebben!

 • Reply Rachel februari 4, 2017 at 12:37

  ‘Geloof me maar’ en ‘echte liefde in de boekenwinkel’ lijken mij ook heel leuk! al begonnen met lezen?

 • Reply Marcia februari 4, 2017 at 20:16

  De titel ‘echte liefde vind je in de boekhandel’ maakt me echt heel nieuwsgierig!

 • Reply Esther februari 15, 2017 at 17:24

  Yara, jij kan voorlopig lekker vooruit! 🙂

 • Leave a Reply