New in

New in – Januari 2016

Een nieuw jaar en dat betekent: nieuwe boeken! We hebben onwijs veel mooie boeken mogen toevoegen aan onze boekenkast. Benieuwd welke boeken dat zijn? We laten het in het artikel uitgebreid zien!

Danique E.

newin13
O, wow. Deze maand heb ik enorm veel nieuwe boeken aan mijn kast mogen toevoegen. Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik weer zoveel boeken in één maand kocht of kreeg. Nou ja, die maanden moeten er ook zijn. Ik kan in ieder geval weer flink lezen. Laten we ze allemaal even langsgaan. Allereerst drie boeken drie ik kreeg tijdens de Winter Books, Blogs & Borrel, van VBK Media. Daar kreeg ik Grijze Magie van Jaye Wells. Dit boek wil ik al heel lang lezen, dus ik vind het super leuk dat hij in de goodiebag zat. Daarnaast kregen we ook Misschien ooit van Colleen Hoover, whooop! Ook deze wil ik mega graag lezen, want i love Colleen Hoover. Ook kregen we Ibiza, land van liefde van Mireille van Hout. Heel leuk, Mireille was zelf ook aanwezig op het event om over haar boek te vertellen. Dan had ik nog twee boekenbonnen te besteden, die ik natuurlijk meteen moest uitgeven. Ik kocht er o.a. Cinder en Scarlet voor van Marissa Meyer. De covers zijn zo mooi en ik ben enorm benieuwd naar het verhaal. Van Blossom Books ontving ik Silber: Het tweede boek der dromen en Silber: Het derde boek der dromen van Kerstin Gier. Het eerste deel heb ik een tijd terug gerecenseerd en daar was ik enorm benieuwd naar. Van Luitingh Sijthoff ontving ik Stijlicoon van Gemma Burgess. Dit is het vervolg op Beginnersgeluk, waar ik heel snel in ga beginnen. Omdat Danique V. en ik Liefdesbrieven aan de sterren recenseerde, ontvingen we nog een fysiek exemplaar van de uitgeverij. Dit is echt een van de mooie covers die ik ooit heb gezien (en hardcover, dikke liefde). Van Harpercollins kreeg ik nog Duizend stukjes van jou van Claudia Gray. Hier heb ik een hele positieve recensie over geschreven. Tot slot kocht ik ook nog van mijn boekenbonnen Girl online van Zoe Sugg. Ook hier ben ik benieuwd naar!

Yara 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deze maand heb ik echt weer enorm veel boeken aan mijn boekenkast kunnen toevoegen: ik was jarig en kreeg veel boekenbonnen. Lucky me! Daarnaast kreeg ik voor Adorable Books ook veel boeken. Ik kreeg De glazen troon en De donkere kroon van Sarah J Maas binnen. Ik ben erg benieuwd naar die boeken! Daarnaast kreeg ik, voor mijn verjaardag, Anna & de French kiss van Stephenie Perkins. Ik ben echt verliefd op dat boek en kan niet wachten tot het vervolg uit komt. Ik kocht Duizend stukjes van jou van Claudia Gray (duizend keer hoera voor boekenbonnen!) en moet zeggen dat ik hem tot nu toe erg goed vind. Een leven na jou van Jojo Moyes kwam binnen, wat een plaatje is dat. Echt een aanwinst voor in je boekenkast. Ook kwam Spark joy van Marie Kondo binnen, ik ben benieuwd naar haar opruimmethode. Hopelijk werkt het. Daarnaast heb ik veel boeken gekregen tijdens de Winter BBB event waar ik onwijs blij mee ben, maar die heeft Danique E. al benoemd.

Danique V. 
IMG_3073
Net zoals Yara en Danique V kreeg ook ik de gevulde goodiebag mee!
Daarnaast mocht ik ook Liefdesbrieven aan de Sterren ontvangen, de recensie heb je al eerder kunnen lezen. Ook kreeg ik Jungle, een ontzettend vaag boek waar ik in eerste instantie nog geen hoogte van krijg, maar hij lijkt mij wel ontzettend interessant! Ook ontving ik het boek We keken allemaal op, de verhaallijn klinkt ontzettend goed, maar de cover is echt heel lelijk (sorry!). Ook kreeg ik zomaar Het Verboden Eiland binnen. Volgens mij is dit voornamelijk een wat kinderlijker boek waar je erg snel doorheen zal lezen. En als laatste een pareltje. Simon kwam binnen! En check die vette tas ook. Hier gaan jullie zeer zeker binnenkort iets over lezen!
Tedje 

Twee nieuwe boeken in mijn boekenkast deze maand: De wereld van Nutella van Gigi Padovani en Lola geeft zich bloot van Rachel Gibson. Ik kan niet wachten om in allebei de boeken te beginnen! Ik hou ontzettend veel van Nutella en ik ben ook heel benieuwd om meer over deze heerlijke chocoladepasta te weten te komen. Lola geeft zich bloot lijkt me gewoon een heerlijk luchtig boek voor tussendoor!

Welke boeken heb jij mogen toevoegen aan je boekenkast? 

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Judith februari 3, 2016 at 14:19

  Ik heb deze maand helaas geen (nieuwe) boeken kunnen toevoegen, maar wat hebben jullie allemaal een hoop nieuwe boeken gekregen/gekocht! Er zitten zeker pareltjes tussen zo te zien. De Wereld van Nutella ben ik nog niet eerder tegengekomen, maar de cover maakt me wel nieuwsgierig als Nutella-fan. 🙂

 • Reply Kelly februari 3, 2016 at 15:13

  Wat een mooie boeken! Ik heb enkel The Choice van Nicholas Sparks toegevoegd.

 • Reply Madelon februari 3, 2016 at 17:04

  Veel leuke boeken allemaal meiden! Veel leesplezier ^^

 • Reply Esther februari 3, 2016 at 17:48

  Ik heb zo veel boeken gekocht deze maand, Ik ben jaloers op Simon, dat boek wil ik ook zo graag!

 • Reply Gerrianne februari 3, 2016 at 19:44

  Oh, ik ben toch zó benieuwd naar Simon! Ik kan echt niet wachten tot ik hem binnen heb 🙂

 • Reply Heidi februari 3, 2016 at 21:26

  Lijk me ontzettend leuke en spannende boeken.

 • Reply Naomi februari 4, 2016 at 12:21

  Ik hoor toch elke keer veel goeds over Colleen hoover haar boeken.. Dan word ik toch nieuwsgierig!

  x

 • Reply Chardonay februari 4, 2016 at 14:21

  Hmmmm ik heb 31 nieuwe boeken gekocht in januari… Kan het rest van jaar niks meer halen ?. O.a. Silber, schuld, studie van magie serie en cress, winter, fairest en stars above van marissa meyer. boeken van kami garcia, en 1 van p.c.cast en nog wel veel meer ?

 • Reply hetboekenik februari 7, 2016 at 13:47

  Wauw, wat hebben jullie deze maand lekker veel boeken in de kast gezet

 • Leave a Reply