New in! - Adorable Books
New in

New in!

Eens in de zoveel tijd koop ik veel boeken tegelijk. Laatst was het weer zover. In één week tijd had ik weer vier nieuwe boeken om aan mijn collectie toe te voegen. Benieuwd welke allemaal? Kijk dan mee!
60bj.jpg
Bij de V&D kocht ik twee boeken namelijk Besteller Babe van Holly McQueen en Liever Lombok van Carlie van Tongeren. Besteller Babe was heel scherp geprijsd, hij kostte namelijk maar €5,-. Liever Lombok was in de sale voor €8,-. Kijk dat vind ik nou nog eens leuk!

Besteller Babe – Holly McQueen

Het leven van Isabel Bookbinder is niet bepaald opwindend. Ze heeft een saai vriendje en een duffe baan bij een krant. Gelukkig heeft de altijd optimistische Isabel een geweldig plan. Ze gaat een bestseller schrijven. Ze wordt beroemd! Er staat natuurlijk nog geen letter op papier, maar Isabel dagdroomt er lustig op los. Vooral wanneer ze de waanzinnig aantrekkelijke literair agent Joe Madison ontmoet. Tot ze op haar werk per ongeluk een enorme blunder maakt, die uitgroeit tot een politiek seksschandaal.

Liever Lombok – Carlie van Tongeren

Luxepopje in de kampong Liza heeft een heerlijk leven. Mooi huis, lekker reizen, leuke vrienden en een baan in de marketing. Dan gaat haar ooit zo succesvolle vader echter failliet en wordt ook zij ineens ontslagen. Terwijl ze in dit diepe dal zit gaat ze naar het afstudeerfeestje van Sanne, die ze al heel lang niet heeft gezien. Sanne vertelt dat ze die week vertrekt naar Indonesië om vrijwilligerswerk te doen. Liza pakt zomaar haar koffers en gaat mee. Dat past helemaal niet bij haar, en daar komt ze achter ook!

 

9c8a.jpg
Daarnaast was ik laatst bij de Makro en kwam daar het boek Prachtige Rampspoed tegen van Jamie McGuire. Ik had al veel lovende recensies gelezen over dit boek, dus ik ben hier heel erg benieuwd naar. Volgens mij was deze rond de €15,-. Van lieve mederecensente/collega Tedje kreeg ik het boek Zwaar verliefd van Chantal van Gastel. Dat was eigenlijk niet gepland. Ze had het boek namelijk voor Yara meegenomen, maar het was de verkeerde! Ze moest namelijk The Fame Game meenemen en had deze in plaats daarvan meegenomen. Aangezien Yara deze al heeft, mocht ik hem hebben. Lief, dankje Ted!

Prachtige Rampspoed – Jamie McGuire

Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, is trouw in relaties en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand. Travis, een knappe jongeman vol tatoeages, is de ultieme charmeur. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in zijn macht…

Zwaar verliefd – Chantal van Gastel

‘Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex and the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z’n drieën, maar ik weeg in mijn eentje wel net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan wel weer.’ Aan het woord is Isa, een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de sexy eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze ervoor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?

Ik heb weer genoeg te lezen de komende tijd. Van Zwaar verliefd is al een recensie verschenen, van de rest nog niet. Naar welk boek zijn jullie het meest benieuwd?
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Miranda juli 24, 2013 at 09:10

  Ik ben wel benieuwd naar het boek Prachtige Rampspoed..

 • Reply steffie juli 24, 2013 at 13:00

  oee lijken me allemaal erg leuk!

 • Reply Joanydvv juli 24, 2013 at 14:45

  Bestseller Babe is echt hilarisch! Leuke aankoopjes 🙂

 • Reply Daniëlle juli 24, 2013 at 19:23

  Zwaar Verliefd is echt zo leuk!

 • Reply Annelies juli 24, 2013 at 20:17

  Bestseller babe lijkt me wel een vermakelijk boek.

 • Reply Monique juli 28, 2013 at 10:39

  Bestseller Babe heb ik laatst ook gelezen, vond hem een beetje tegenvallen! Ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!

 • Leave a Reply