New in

New in – September ’15

newin2

September is gewoon voorbij! Kunnen jullie het geloven? Wij bijna niet. We hebben deze maand weer een hoop prachtige boeken gekocht en mogen ontvangen voor Adorable Books Kijken jullie mee naar welke boeken wij hebben mogen toevoegen aan onze boekencollectie?

Danique E.
newin10
Ik heb deze maand aardig wat boeken aan mijn boekenkast mogen toevoegen. Ik ontving op de laatste dag van september Dingen die we zeker weten van Jessi Kirby. Dit boek gaat naar Danique V., die gaat hem recenseren voor onze website. Dan ontving ik nog Op het randje van Katie McGarry. Ik kende het boek vooraf niet, maar ik ben er wel benieuwd naar. In Wild Storm van Jennifer Brown ben ik momenteel bezig, hier lezen jullie snel de recensie van. Ook ontving het ik nieuwe boek van Aimée Carter: Marionet. Heel erg benieuwd naar, maar eerlijk gezegd vind ik de cover wel een beetje jammer. Die had toch wel wat mooier gekund? Ook ontving ik een exemplaar van Onverminderd van Rebecca Yarros. Dit boek had ik al proefgelezen. Het allerleukste? Mijn quote staat achterop de kaft! Tot slot ontving ik ook nog een ander soort boek, namelijk het boek van Ellen Hoog: In perfecte conditie. Hier hebben jullie al een uitgebreid artikel over kunnen lezen.

Yara
newin
Ik heb in geen tijden weer zóveel boeken kunnen toevoegen aan mijn boekenkast. Ik heb drie boeken mogen ontvangen voor Adorable Books, en de rest heb ik zelf gekocht. Veel mensen denken dat wij héél veel boeken krijgen, maar stiekem kopen wij ook nog steeds veel boeken. Laten we beginnen met Portret van een vrouw van Jojo Moyes, die is inmiddels al uit. Je leest de recensie hier. Vuur en As van Sabaa Tahir lees ik op dit moment, houd ons Instagram account in de gaten voor een toffe winactie. The Look van Sophie Bennet, Saint Tropez van Melissa de la Cruz, Spring maar achterop van Sarah Dessen, De hongerige golven en De klauwen van het woud van Carrie Ryan kocht ik bij het boekenfestijn.

Tip: Zestig dagen van Gillian King kost nu maar VIJF euro, kunnen jullie het geloven? Ik heb hem meteen gekocht! Ik kreeg Hij is van mij van Chinouk Thijssen binnen. Chinouk heeft het boek herschreven en heeft het boek nu omgetoverd tot een YA thriller verhaal. Ik ben erg benieuwd, zeker omdat ik de vorige thriller uitgave heb gelezen.

Danique V.

Adorable Books september
Deze maand kreeg ik twee boeken binnen. Hier zie je deel twee liggen, deel één kreeg ik ook nog binnen maar die heb ik momenteel uitgeleend aan een vriendin. Ik was al súper enthousiast over het eerste deel en ben ook erg benieuwd naar het tweede deel geworden.

Tedje
IMG_9001
Net als Yara ontving ik afgelopen maand Portret van een vrouw van Jojo Moyes, waar jullie inmiddels een recensie over hebben kunnen lezen. Wat een prachtig boek! Afgelopen maand maakte ik voor het eerst kennis met Jojo Moyes toen ik Voor jou las, dus ik besloot ook maar meteen Vier plus een te bestellen. Ik kan niet wachten om te beginnen in dat boek!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.