New in: Pakketjes tijd! - Adorable Books
New in

New in: Pakketjes tijd!

 

20131111_175901

Afgelopen week heb ik weer een aantal leuke boeken binnen gekregen. Heerlijk al die pakketjes die je dan open kan maken! Ik heb ontzettend veel zin om deze boeken te gaan lezen. Kijk mee welke boeken het zijn!

 20131111_175933

Laat ik beginnen met het boek van Conny Regard. Ik heb al eens eerder een boek van haar gelezen (recensie hier), en dat was mij erg goed bevallen! Vandaar dat ik ook erg benieuwd was naar dit boek van haar. Maar waar gaat het boek eigenlijk over?

What happens in Vegas, changes everything. Na een bliksemhuwelijk met Alex vertrekt Jasmijn door allerlei misverstanden snel weer uit zijn leven. In Parijs ontdekt ze dat ze zwanger is en krijgt een dochtertje. Na een ingrijpende gebeurtenis, laat ze haar baby bij Alex achter en vertrekt naar Amerika. Daar breekt ze door als model en doet haar uiterste best haar verleden te vergeten. Maar als ze Alex na jaren weer ziet, en hij haar om een echtscheiding vraagt, om met een ander te trouwen, beseft Jasmijn dat ze hem en hun dochter terug wil en daar alles voor over heeft!

20131111_175949

Het tweede boek dat ik binnen kreeg is Stad van vuur. Waarschijnlijk is dit boek voor vele van jullie al bekend. Het is het tweede deel uit de serie. Ik heb het eerste boek ontzettend snel uitgelezen en ben daarom ook erg benieuwd naar het tweede deel. De andere delen zijn nu als midprice te koop (12,50)!
Maar waar gaat dit boek over?

Clary Fray zou willen dat haar leven weer zoals vroeger was. Maar wat is normaal wanneer je een Schaduwjager bent en je plotseling wezens zoals weerwolven, elfjes en vampieren kunt zien? Clary zou dolgraag meer tijd doorbrengen met haar beste vriend, Simon, maar de Schaduwjagers willen haar niet laten gaan. Vooral haar knappe, maar vervelende broer Jace niet. Clary’s enige kans om haar verdwenen moeder te vinden is om de ontspoorde en kwaadaardige Schaduwjager Valentine te pakken te krijgen…

20131111_180004

Als laatste mijn pareltje, dat hoop ik tenminste. Ik heb écht uitgekeken naar dit boek en heb hem dan nu eindelijk binnen! Het is het eerste deel van een nieuwe serie. Ik heb hoge verwachtingen van dit boek en hoop ook dat hij het waar zal maken..
Waar gaat dit boek over?

De Kinderen van de clans zijn mutanten. Al honderden jaren leven ze onder de mensen zonder opgemerkt te worden. Maar nu ze met uitsterven bedreigd worden, moeten ze hun voorzichtigheid laten varen: ze hebben mensen nodig om hun voortbestaan veilig te stellen. De achttienjarige vriendinnen Lena en Clara ontdekken al snel dat het levensgevaarlijk is om in het gezelschap van de Kinderen van de clan te verkeren. Terwijl Clara zich in een explosieve liefdesaffaire met een mutant stort en zwanger raakt, wordt Lena ontvoerd door een kwaadaardig wezen. De ontvoering markeert het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen die Lena steeds verder terugwerpen op zichzelf.

Naar welk boek ben jij benieuwd?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply steffie november 13, 2013 at 12:00

  Lijken me allemaal erg leuk!

 • Reply Kelly november 13, 2013 at 17:04

  Lijken me toffe boeken!

 • Reply Daniëlle november 13, 2013 at 18:06

  Volgens mij allemaal leuke boeken! Ik heb City of Bones wel gelezen, maar het tweede deel nog niet. Ben er wel benieuwd naar!

 • Reply DJ november 13, 2013 at 18:24

  Leuke boeken. Ik ben erg benieuwd naar Kinderen van de rode clan. Ik ken het boek niet en de beschrijving klinkt veel belovend.

 • Reply ladyNadine november 13, 2013 at 22:07

  Leuk! Ik wil de Kronieken van de Onderwereld ook graag lezen 🙂

 • Reply Annelies@Boekboetiek november 16, 2013 at 21:16

  Leuk! Veel plezier ermee!

 • Reply Loranne & Judith november 18, 2013 at 16:27

  Oeh, Stad van Vuur! Ik heb Stad van Beenderen gelezen, maar ik moet het tweede deel (en de rest van de serie) nog lezen!

 • Reply Loranne november 26, 2013 at 22:48

  Stad van vuur is een geweldig boek. Ik heb deze zomer de eerste drie boeken in één week uitgelezen. Het derde boek eindigt spijtig genoeg zo volmaakt dat ik het niet kan opbrengen om het vierde boek te lezen… 🙁

 • Leave a Reply