New in

New in – oktober ’15

newinfront

De maand oktober is inmiddels voorbij en behalve dat het #boektober was, zijn er ook héél veel nieuwe boeken binnen gekomen. Benieuwd welke boeken wij hebben kunnen toevoegen aan onze boekenkast? Lees dan snel verder!

newin

Yara
Wauw, het was écht een drukke maand betreft nieuwe boeken! In oktober komen altijd hele toffe boeken uit, dat is iets waar ik heel blij van kan worden. Deze maand zijn er 14 nieuwe boeken binnen gekomen, whut! Ik moet gauw een nieuwe boekenkast kopen want het is stampvol. Allereerst kreeg ik Alles of niets! van Gillian King binnen. The cage van Megan Shepherd en Leven en dood (Twilight jubileum editie) van Stephenie Meyer kreeg ik in een super leuk pakket binnen van uitgeverij Unieboek voor het Best of YA promoteam. Het boek Stuk van jou van Sophie Jackson kwam binnen en wat een prachtig verhaal was dat! Ik kocht Pupil van Julie Kagawa omdat ik heel benieuwd naar het drakenverhaal was. Ik kocht diezelfde dag ook De schreeuwende wenteltrap (Lockwood & Co #1) van Jonathan Stroud op aanraden van Lisette Jonkman. De hemel begint bij je voeten van Jandy Nelson verscheen deze maand ein-de-lijk. Hoewel ik heel benieuwd naar het boek was heb ik hem helaas nog niet kunnen lezen. Druk-drukker-drukst! De koningin & de favoriet (selection serie) van Kiera Cass kocht ik toen ik laatst op het station was en een leuk  boek wilde lezen. Rebel (Pupil #2) van Julie Kagawa kreeg ik ook binnen waardoor ik meteen door kon gaan nadat ik Pupil had uitgelezen. James Dashner heeft een nieuw boek geschreven: Geestesoog. Ik ben erg benieuwd naar het boek! Deze maand is De remedie (Het programma #3) van Suzanne Young verschenen en ook die kreeg ik binnen. Ik vond de voorgaande boeken zo goed! Alfie Deyes’ nieuwe boek The Pointless Book 2 kwam ook binnen, dat is een doe-boek! Het boek waar ik misschien wel het meeste naar heb uitgekeken: De ijzeren prins van Cassandra Clare (De helse creaties #2). Last but not least een boek dat ik helemaal vergeten te vermelden ben vorige maand maar zeker niet vergeten mag worden: Een regenboog in de nacht van Claire King. Het verhaal klinkt heel indrukwekkend en ook het omslag vind ik beeldschoon!

Danique E.
newin11
O, wow! Oktober was een hele goede maand voor mij wat betreft nieuwe boeken. Het grootste deel hiervan kocht ik op het Boekenfestijn in Eindhoven, maar ik kreeg ook een aantal mooie boeken binnen om te recenseren voor de website. Omdat ik geen shoplog van het Boekenfestijn heb gedaan, noem ik hier gelijk de prijzen van de boeken. Op de boekenbeurs kocht ik Geek Girl (€3,99) van Holly Smale. Danique V. is hier altijd erg enthousiast over geweest, vandaar dat ik mega benieuwd was. Ook kocht ik Brooklyn Girls: Pia van Gemma Burgess (€4,99). Het geestige leven van Lucy Shaw leek me heel erg grappig, dus die nam ik mee voor €3,99. Ik nam ook een jeugdboek mee van Tiny Fisscher: Over van alles maar vooral over de liefde (€2,99). Toen zag ik drie delen uit de Benedicts-serie mee van Joss Stirling. De boeken waren maar €5,99 per stuk, dus daar was ik erg blij mee. Ik wil deze al heel lang lezen, dus ik ga er snel in beginnen. Tot slot kocht ik Girl of Nightmares van Kendare Blake (€4,99). Dit is het vervolg op Anna Dressed in Blood. Dan kreeg ik het vervolg op Pupil binnen: Rebel van Julia Kagawa. Hier ben ik meteen in begonnen. Op het VIBYA-event ontving ik Out There van Manon Spierenburg en Let’s Talk about Sex van De Theemutsen. Ook ontving ik deze maand De Fixer van Jennifer Lynn Barnes, wat ik een heerlijk boek vond. En als allerlaatst voegde ik een kookboek aan mijn collectie toe, namelijk het Kookboek voor een rustige buik van Mirte Kaan.

Tedje

IMG_9439

Afgelopen maand werd mijn boekenkast heel blij, want ik kon vijf nieuwe boeken aan mijn collectie toevoegen! Ik kreeg Blijf bij mij van Jennifer L. Armentrout binnen, waar jullie al een recensie over hebben kunnen lezen. Verder bestelde ik Zestig Dagen van Gillian King via Bol.com voor 5 euro, omdat ik een boek voor mama moest bestellen dat 19,99 kostte en bij 20 euro kreeg je gratis verzendkosten. Tsja, dan maar een boek extra, dat zouden jullie ook doen, toch? Verder kreeg ik Winter in New York van Chantal van Gastel binnen en Fixer van Jennifer Lynn Barnes. Als laatste kreeg ik Hier was ik van Gayle Forman binnen. Ik ben super benieuwd naar alle boeken!

Danique V.
adorable books
Afgelopen maand kreeg ik wat heerlijke boeken binnen! Samen met Danique E ging ik naar VIBYA van LS en daar kregen wij een paar super mooie boeken! Let’s talk about Sex hebben jullie natuurlijk al kunnen lezen. Ontrafelen van Jenny Downham, bekend van Voor ik Doodga, ben ik zo benieuwd naar! Zal dit boek net zo veel huilen zijn? Vuurpreek kreeg ik toegestuurd om te recenseren. Wat een grote boeken heeft AW Bruna altijd zeg! Ik ben er erg benieuwd naar, het verhaal spreekt mij enorm aan. Ohh, en daar is Out There! Een nieuwe YA van onze eigen bodem. De schrijfster is al zo ontzettend leuk dat ik mij niet goed kan voorstellen dat het boek slecht is. Ik ben benieuwd! Als laatste Nog vijf dagen. Dit verhaal sprak mij vooral aan omdat hij mij ontzettend ontroerend leek. Ik was denk ik wel toe aan wat serieuzere boeken.

Schermafbeelding 2015-11-03 om 17.21.56 copy
Daarnaast ontving ik ook deze twee boeken! Aah ik kan echt niet wachten om ze te lezen. Amanda Prowse is zo’n leuke schrijfster!

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Madelon november 4, 2015 at 14:18

  wauw wat een boeken <3

 • Reply Vivian november 4, 2015 at 14:41

  Superfijne stapels! Hier was ik ben ik nu aan het lezen, is erg anders dan het Als ik blijf-tweeluik maar ook weer heel mooi. Stuk van jou wordt mijn volgende boek!

 • Reply Kelly november 4, 2015 at 16:15

  Wat een mooie stapels! Ik ben vooral benieuwd naar de laatste twee boeken. Zien er erg lief uit.

 • Reply Melissa Charlotte november 4, 2015 at 17:07

  Wauw, wat een hoop heerlijke boeken!

 • Reply Esther november 4, 2015 at 17:17

  Wat hebben jullie veel boeken gekocht/gekregen. Super tof!

 • Reply chantal november 4, 2015 at 19:20

  wauw, wat veel boeken! dit is denk ik voor jullie allemaal een nieuw record. komen van alle boeken waar nog geen recensie van is geplaatst ook nog een review op de site? ben namelijk naar heel veel boeken wel benieuwd en naar aanleiding van jullie reviews reserveer ik vaak die boeken bij de bieb.

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale november 4, 2015 at 20:36

  WOW wat veel gave boeken zeg! Echt om van te kwijlen haha.

 • Reply Naomi november 5, 2015 at 15:21

  Wat veel boeken zeg! Super leuk.

  x

 • Reply hetboekenik november 6, 2015 at 11:17

  Lekker veel boeken. Daar ga ik er waarschijnlijk uiteindelijk ook wel een aantal van aan mijn collectie toevoegen

 • Leave a Reply