New in

New in – november 2016

boekenfestijn-eindhoven

In de maand november hebben we weer allemaal mooie boeken toe kunnen voegen aan onze boekenkast. Kijk je mee naar de boeken die we hebben toegevoegd?

Danique E.
newinnovember
Deze maand heb ik een aantal nieuwe boeken aan mijn boekenkast toe mogen voegen! Begin november bracht ik met Tedje een bezoek aan de boekenbeurs in Eindhoven. Daar kocht ik net als haar Hoe eet je een cupcake? van Meg Donohue. Ook nam ik Elke dag van David Levithan mee omdat ik daar goede verhalen over heb gehoord. Lokroep van Amanda Hocking kon ik ook niet laten liggen. Evenals Sterrenlicht van Laini Taylor, het eerste deel uit deze serie heb ik al. Omdat Tedje ook gaat verhuizen, heeft ze haar boekenkast uitgezocht en mocht ik twee boeken van haar hebben! Namelijk Onbreekbaar van Kami Garcia en Het Examen van Joelle Charbonneau. Thanks Ted!

Yara

Nieuwe boeken

Ik dacht eigenlijk dat ik niet zo heel veel nieuwe boeken heb binnengekregen, maar dat was toch wel het geval! Ik kocht onlangs het Werkboek handlettering doe je zo! van Karin Luttenberg. Ik heb ook het normale boek, Handlettering doe je zo. Ik kocht ook twee super leuke kerstboeken: The Twelve Days of Dash & Lily van Rachel Cohn en David Levithan en I’ll be Home for Christmas, geschreven door allerlei schrijvers uit Groot-Brittannie. Het boekje Time to momo | Stockholm kocht ik, want ik ga binnenkort naar Stockholm toe (yay!) en die boekjes zijn echt mijn go-to citytrip boekjes. Tenslotte kocht ik het boek Geek Girl pakt uit voor maar €2,50! Ik heb hem al uit en het was zo’n leuk boek.

Danique V.
new-in-november
Wow, kijk dan wat een stapel! Deze maand kreeg ik een hoop boeken binnen. De onderste twee worden momenteel gelezen door ons nieuwe Adorable Bookclub-lid. Enorm benieuwd wat zij hiervan gaat vinden. Daarnaast kreeg ik Grijze Ogen binnen. Wij staan met de quote op de achterkant, super gaaf! Ook kreeg ik Bewaring binnen van Graham Norton. Hier ben ik nu in aan het lezen.
De bovenste twee boeken zijn Geek girl. Ik ben echt dol op deze serie en kon niet wachten om deel 5 te gaan lezen! Het bovenste boekje is een iniminie editie voor deze feestdagen.

Tedje

boekenfestijn-eindhovenimg_7963

Deze maand heb ik vijf nieuwe boeken aan mijn boekenkast (of op dit moment eigenlijk: verhuisdozen) kunnen toevoegen! Ik ging naar het Boekenfestijn in Eindhoven en kocht daar de volgende boeken: Ik geef me over van Jennifer Probst, Huisje Boompje Feestje van Jill Mansell, Hoe eet je een cupcake? van Meg Donohue en Viva España van Linda van Rijn. Vorige week lag er ineens een cadeautje op mij te wachten van mijn moeder, want die had Dans met mij gekocht van Jojo Moyes! Ze weet hoe leuk ik deze schrijfster vind en ze had gezien dat ik deze nog niet had… Zo lief! Ik kan niet wachten om erin te beginnen.

Welke boeken mocht jij de afgelopen maand toevoegen aan je boekenkast?

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.