New in

New in – November 2015

newinnovember2015
De maand november is inmiddels voorbij en we hebben weer een heleboel boeken ontvangen en gekocht. Benieuwd welke boeken wij hebben kunnen toevoegen aan onze boekenkast? Lees dan snel verder!

Tedje
IMG_9948
Maar één boek voor mij deze maand: Extase, zinderende verhalen. Een sexy verhalenbundel met verhalen van onder meer Halina Reijn, Georgina Verbaan, Chantal van Gastel en Heleen van Royen.

Danique E.
newinnov
Voor mij was het deze maand ook maar één boek die ik toe kon voegen aan mijn boekenkast. Wel een boek waar ik mega benieuwd naar ben, namelijk De Kruisdraagster van Lydia Schwarz. Hier gaan jullie heel binnenkort een recensie over lezen.

Yara
newinnovember20151
Man man man, ik heb écht een stop nodig met het kopen van boeken. Deze maand kocht ik zo ontiegelijk veel boeken! Allereerst kwam De ijzeren prinses van Cassandra Clare binnen, yes! Ik hoop dat ik hem snel kan gaan lezen. Ik kocht De koningin en de favoriet van Kiera Cass en las hem in één dag uit. Het is een dun boekje, dat scheelt. Een week in Parijs van Jojo Moyes kwam binnen, I love her. Ik kocht De Eragon box set van Christopher Paulini voor maar €17,50. Belachelijk weinig! Girl Online: On Tour van Zoe Sugg kwam binnen, echt een prachtig boek. Daarnaast kocht ik Het dagboek van Bridget Jones van Helen Fielding, die kost nu maar €5. Ook kocht ik De vijfde golf van Rick Yancey, die was ook ‘maar’ €10. Last but not least nam Julia, van de Adorable Bookclub, drie boeken voor me mee van Joss Stirling van het boekenfestijn: Het verhaal van Sky, Het verhaal van Phoenix en Het verhaal van Crystal.  Ik ben echt zo’n sucker voor goedkope boeken!

Danique V
Helaas heb ik voor deze maand geen boekenfoto kunnen maken! Wel heb ik een aantal boeken mogen ontvangen. In een donker bos kreeg ik om vooruit te lezen. Deze thriller komt namelijk pas in april uit. Daarnaast kreeg ik het boek Faking it, het eerste deel vond ik leuk, dus ik kijk uit naar het tweede deel. Ook ontving ik het Rumag boek. Ik (en vele huisgenootjes) heb het boek al gelezen en ik heb ontzettend hard gelachen. Binnenkort komt hier nog een artikel over.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.