New in - Maart '15 - Adorable Books
New in

New in – Maart ’15

In het begin van dit jaar introduceerden we de rubriek ‘New In’, een artikel waarin we iedere maand laten zien welke boeken we hebben gekocht/binnen gekregen. Zo kunnen jullie precies zien welke boeken er nog op onze TBR-lijst staan en waar je binnenkort een recensie van kunt verwachten. Kijk snel mee welke boeken wij in maart aan onze boekenkast toevoegden!
006

Yara
Deze maand had ik weer een hele boel boeken binnen gekregen. Ik was bijvoorbeeld naar een event van uitgeverij Boekerij toe, en ik had een tas gekocht van uitgeverij Lemniscaat waar 5 boeken in zaten. Altijd leuk! Zo ontving ik eindelijk After van Anna Todd, ik ben daar zó benieuwd naar. Ook de boeken van John Green lijken me zo mooi om te lezen.

maart 2015 1

Danique V.
Twee stapels deze keer. Ook ik kocht de tas van lemniscaat. Ik ben best tevreden met mijn tas! Het grote misschien wilde ik al graag kopen, maar die is als een los boek 18 of 19 euro. Deze tas was maar 15!

maart 2015
En de volgende stapel! Ik dacht deze maand heel eventjes dat ik maar één boek zou neerzetten. Wolfsbloed hebben jullie namelijk al voorbij zien komen. De andere boeken zijn eigenlijk allemaal op het laatste moment binnen gekomen.

IMG_5949

Tedje
Afgelopen maand ontving ik After van Anna Todd en Ik mis mezelf van Lisa Genova. Ik kocht PAAZ van Myrthe van der Meer zelf en ik kreeg UP van Danique V., omdat zij twee exemplaren had ontvangen. Ik ben echt super benieuwd naar alle boeken!

Danique E.
Deze maand heb ik helemaal geen nieuwe boeken aan mijn boekenkast toegevoegd! Dat kan dus ook weleens gebeuren!

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Madelon april 3, 2015 at 15:21

  After zou ik ook nog heeeeel graag willen, hihi.

 • Reply Karlijn april 3, 2015 at 16:59

  Het tasje was hier al overal uitverkocht – een beetje een bummer, vooral omdat er best leuke boeken in zaten! Maar goed, volgende keer beter. The Gospel According To Larry is trouwens echt een geweldig boek 🙂

 • Reply G april 3, 2015 at 19:44

  Waar is de tas van Lemniscaat te koop? Ik ben er heel benieuwd naar!

  • Reply Danique V. april 3, 2015 at 22:29

   Hij was bij verschillende boekhandels te koop. Officieel was hij voor de Young Adult boekenweek, maar misschien zijn er nog boekenwinkels die de tas verkopen. Misschien kan je ook wel een mailtje naar Lemniscaat zelf sturen voor meer informatie. Misschien hebben zij er nog eentje op kantoor liggen bijvoorbeeld 😉

   • Reply G april 5, 2015 at 22:13

    Aah, ik ben ‘een beetje’ laat dus 😉 Bedankt, ik zal het eens proberen!

 • Reply Annabel april 4, 2015 at 09:36

  Ik ben inmiddels echt zo benieuwd naar After, die zie ik echt overal voorbij komen haha

 • Reply Esther april 4, 2015 at 12:53

  Leuk! Ik ben ook benieuwd naar after. 🙂

 • Reply beautifulday4makeup april 5, 2015 at 13:37

  Wauw, wat hebben jullie veel leesvoer voor de komende weken. Kunnen jullie dat nog allemaal bijhouden?

 • Reply Miranda april 6, 2015 at 20:20

  Heerlijk al dat nieuwe leesvoer!

 • Leave a Reply