Tips

New in: La Parisienne – Ines de la Fressange

Met Sinterklaas kreeg ik zo’n leuk cadeautje dat ik met jullie wil delen. Ik kreeg de stijlgids ‘La Parisienne’ van Ines de la Fressange. Ik hou van dit soort boeken. Alleen al hoe hij eruit ziet, is het geen plaatje? Dit wil je toch in je boekenkast hebben staan? Kijken jullie mee?

Ines de la Fressange is een van de bekendste Franse stijliconen. Ze is jarenlang model geweest – onder andere voor Chanel – en heeft met alle grote ontwerpers samengewerkt. Ines is als geen ander thuis in de wereld van de mode en de goede smaak.
In dit boek deelt Ines haar geheimen. Behalve een heel praktisch boek is La Parisienne ook een onmisbare reisgids voor de ‘fashionista’. Ines toont ons haar favoriete adresjes voor kleding, beauty en ook voor je huis in Parijs en online. Daarnaast onthult deze reisgids een aantal geheime plekken: de leukste hotels en de beste restaurants, routes naar minder bekende bezienswaardigheden en adresjes speciaal voor kinderen.

La Parisienne is geschreven in samenwerking met modejournaliste Sophie Gachet van Elle.

Dit boek is echt om van te smullen.La Parisiennestaat vol met tips over mode en stijl, leuke, mooie en grappige illustraties en prachtige foto’s. Ik heb het boek nog niet helemaal uitgelezen, maar ik geniet van iedere pagina. Het zijn fijne, dikke bladzijdes en dat vergroot het leesplezier nog meer.

Ik ga niet teveel verklappen over wat er allemaal in het boek staat, dat zou zonde zijn van jouw ervaring met dit boek. Wat mij betreft is dit echt een musthave!

 

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Patricia december 23, 2012 at 11:15

    Alleen al hoe het eruit ziet is leuk

  • Reply ChellesBlog december 23, 2012 at 11:43

    Wat leuk! Het boekje ziet er echt heel erg leuk uit. Zo cutee. X

  • Reply Joanydvv december 23, 2012 at 13:23

    Wat is ie pretty ­čÖé

  • Leave a Reply