New in

New in – Juni ’15

IMG_7691
Een nieuwe maand, en ook weer een nieuwe new in vandaag! We laten jullie zien welke boeken we hebben ontvangen in de maand juni. Ben je benieuwd welke dat zijn? Lees dan verder!

Tedje

Deze maand kon ik drie boeken aan mijn collectie toevoegen: Het meisje in de trein van Paula Hawkins (wat een spannend boek!), Wacht op mij van Gayle Forman (die ik aan Yara ga geven omdat zij deze graag wil lezen) en Laat me jou zijn van Petra Kruijt, het boek waar mijn quote in staat. Deze had ik nog niet, dus heel leuk om deze nu in mijn boekenkast te zetten.

Danique E.
newinjun
Deze maand heb ik vier boeken aan mijn kast toegevoegd. Laatst ging ik met mijn moeder winkelen en liepen we bij een Prijsmepper naar binnen. Daar zag ik deze drie boeken liggen: Fatale Kus, Zoenen & Leugens en Kus in de Nacht van Lauren Henderson. Het eerste deel heb ik een hele tijd geleden gerecenseerd op Adorable Books. Het tweede deel heb ik inmiddels uit en ik ben benieuwd naar het derde deel. Ze kostten maar €0,99 per stuk en zijn de Kruidvat edities. Koopje dus! Daarnaast ontving ik het boek IT-girl van Katy Birchall. Deze vond ik erg leuk! Hier hebben jullie al een recensie over kunnen lezen.

Yara

New in

Deze maand heb ik zo ongelofelijk veel nieuwe boeken in huis gehaald, dat het leek alsof het pakjesmaand was. Ik kocht Geek Girl #1 laatst in Utrecht, toen ik aan het winkelen was. Hij was afgeprijsd naar VIJF euro. Ik kon hem niet laten liggen. Niets te verliezen, van Sarah Dessing kwam deze maand ook binnen. De ijzeren engel van Cassandra Clare was een boek waar ik om stond te popelen om hem in mijn handen te hebben, hij is zo mooi. Ik was laatst bij het bloggersevent van Lobsters, en kreeg toen in de goodiebag ook het boek mee. Ik vind hem zo leuk! De recensie is hier te lezen. Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover kreeg ik laatst ook binnen. Colleen Hoover is een fantastische schrijfster. Last but definitely not least: De behandeling van Suzanne Young. Ik kreeg hem thuis en stond te dansen in de woonkamer van vreugde. Ik vond Het programma zo vreselijk goed, en kon niet wachten op het vervolg.

Danique V.
20150704_174232
Het eerste boek kreeg ik opgestuurd. Hij lijkt mij echt ontzettend spannend. Volgens mij heb ik nog nooit een YA boek van Clavis gelezen, dus het wordt misschien wel eens tijd. Daarnaast kreeg ik het boek De man die tweehonderd keer ontsnapte van een vriend. Het boek gaat over de Tweede Wereldoorlog. Ik ben er in begonnen en kan hem eigenlijk moeilijk wegleggen. En dan als laatste, een pareltje: De prinses. Wat had ik deze snel uit zeg. Jullie kunnen hier binnenkort een recensie van verwachten!

Welke boeken heb jij deze maand aan jouw collectie kunnen toevoegen? 

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Madelon juli 6, 2015 at 12:51

    Leuke boeken erbij allemaal weer! Veel leesplezier ^^

  • Reply Rowan I My Pink Fairytale juli 6, 2015 at 15:47

    Ik ben zo benieuwd naar ‘het meisje in de trein’! Veel leesplezier meiden 😀

  • Reply Esther juli 7, 2015 at 12:12

    De prinses heb ik deze maand ook binnen gekregen. Geweldig boek!

  • Leave a Reply