New in

New in – Juli ’15

Wrap up

Een nieuwe maand en dat betekent ook weer nieuwe boeken in de boekenkast! Vorige maand kon je al zien dat we een heleboel nieuwe boeken konden toevoegen aan onze verzameling en dat is in juli weer hetzelfde geval geweest! 

Yara

Ik kreeg deze maand mijn allereerste dwarsligger: Thuishaven van Nora Roberts. Ook kreeg ik het boek IJs & Steen, van Victoria Scott. Toen we als redactie laatst bij elkaar kwamen om gezellig te eten, kreeg ik van Tedje Wacht op mij van Gayle Forman, dat is het vervolg op Als ik blijf. Wij leugenaars en Het Anti-dieet zaten in de goodiebag van het event van het Zomer BBB event. Het vervolg van The Finisher kwam onlangs uit, dit boek ben ik momenteel aan het lezen. Ook kwam Dwaaleiland onlangs uit, dit is een Disney boek. Ik ben erg benieuwd!

Tedje

IMG_8041

Deze maand kon ik drie boeken toevoegen. De eerste was Niet te filmen, het nieuwste boek van Sophie Kinsella waar jullie al een recensie over hebben kunnen lezen. Ik kreeg van Danique E. Wij leugenaars, omdat zij die dubbel had. Ik ben super benieuwd naar dat boek, want Daniques recensie was erg lovend. Verder kreeg ik van een vriendin voor mijn verjaardag Moordenaar zonder gezicht van Kevin Guilfoile. Over een maandje heb ik vakantie en dan kan ik weer lekker veel gaan lezen!

Danique E.

newinjul

Ik kreeg net als Yara deze maand een goodiebag van het Zomer BBB event van VBK. Daarin zat: Wij Leugenaars, Het Anti-Dieet, Ik ook met jou en Leef, die je hierboven ziet. Leef heb ik al uit, en vond ik een mooi verhaal wat heel goed beschreven was. Het is een non-fictie boek dat gaat over een meisje die kanker heeft en ongeneeslijk ziek is. Daarnaast voegde ik Pupil van Julie Kagawa aan mijn to-read-stapel toe. Wat ben ik benieuwd naar dit verhaal! Ik ga er snel in beginnen.

Danique V.
juli new in
Deze maand zijn er een hoop boeken aan mijn kast toegevoegd. Net zoals Yara en Danique E. kreeg ook ik de goodiebag van VBKU. Daarnaast kon ik deze vijf boeken aan mijn verzameling toevoegen. Ik wist niet eens dat Geek girl 4 al uit zou komen toen hij op de deurmat viel. Wat was ik verbaasd (en enthousiast!). Hier komt snel een recensie van. Ik ben zó benieuwd hoe het verder gaat. Daarnaast kregen Yara en ik beide het boek IJs & Steen, waar deze week een gezamenlijke recensie van zal komen. De poppenspeler van Warschau zie ik al best vaak in de winkel liggen en telkens nam ik hem niet mee. Toen ik wéér in de boekenwinkel was en hem wéér zag liggen, kon ik het niet laten en nam ik hem toch mee. Ik verdrink in jou en Losing it ken ik beide nog niet, ik ben benieuwd wat ik ervan zal gaan vinden.

Welke boeken heb jij deze maand aan jouw collectie kunnen toevoegen? 

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.