New in

New in – Januari ’15

Vorige maand introduceerden we ‘New In’, een artikel waarin we iedere maand laten zien welke boeken we hebben gekocht/binnen gekregen. Zo kunnen jullie precies zien welke boeken er nog op onze TBR-lijst staan en waar je binnenkort een recensie van kunt verwachten. Kijk snel mee welke boeken wij in januari aan onze boekenkast toevoegden!

Yara

In de maand januari heb ik érg veel boeken gekregen. Ik was namelijk jarig! Bijna alle boeken die je hierboven ziet, heb ik gekregen voor mijn verjaardag. Het boek ‘Versplinterd’ van Dani Atkins heb ik inmiddels al uit, die recensie kun je in maart verwachten. De recensie van Girl Online is onlangs gepubliceerd; ik keek zo uit naar dat boek! Een wereld zonder hemel van Veronica Rossi ga ik binnenkort lezen, daar verschijnt een duorecensie van samen met Danique V.!

Danique V.

tyfhbj

Eén boek deze maand. Fysiek dan. Naast dit boek kreeg ik ook nog een ebook. Die recensie kunnen jullie eind maart verwachten! Zoals je ziet is dit een lees exemplaar. Bij een boekpresentatie maakte De Fontein ons al lekker met het boek en was ik al razend benieuwd. Toen deze (vervroegd) in de brievenbus viel was ik dan ook ontzettend blij! Ik ben heel benieuwd wat ik er van ga vinden.

Tedje

 photo IMG_5144.jpg

Ik heb maar een boek toe kunnen voegen aan mijn boekenkast de afgelopen maand. Van mijn moeder kreeg ik het boek De Mooie Voedselmachine van Giulia Enders. Mijn vriend studeert geneeskunde en wil zich gaan specialiseren in maag, darm en lever. Leuk om wat meer te weten te komen over waar hij dagelijks mee bezig is.

Danique E.

Het is niet zo dat we op de Adorable Books redactie maandelijks tientallen boeken binnenkrijgen of kopen. De ene maand is rustiger dan de ander. Maar dat is helemaal niet erg als je kijkt naar alle boeken die ik nog heb liggen om te recenseren. De boeken die ik deze maand toevoegde aan dat stapeltje zijn ‘Soapsop’ van actrice Liza Sips en ‘Blindelings’ van Chinouk Thijssen. Blindelings heb ik inmiddels al uit en hier hebben jullie al een recensie van kunnen lezen. Soapsop is ook uit en die recensie komt vanmiddag online!

Welke boeken heb jij gekregen en gekocht afgelopen januari?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Esther februari 5, 2015 at 13:30

    Ik heb best veel boeken gekocht bij de boekenbeurs. 🙂

  • Reply Lies februari 5, 2015 at 17:27

    Zitten heel veel boeken tussen die ik ook zeker nog wil lezen! Ik heb deze maand behoorlijk wat boeken gekocht namelijk 3 complete series Fallen, Divergent en De Heksenoorlog.

  • Reply beautifulday4makeup februari 5, 2015 at 22:30

    Tja, natuurlijk hebben jullie nog boeken liggen om te reviewen. Je moet er natuurlijk wat tijd voor maken om ze te lezen

  • Leave a Reply