New in: gekocht! - Adorable Books
New in

New in: gekocht!

Image and video hosting by TinyPic

Wij (Danique en Danique V.) zijn heerlijk los gegaan in de winkels. Bij de kruidvat hebben wij alle 2 de boeken gescoord, waar wij hier nog over hadden geschreven. De andere 3 boeken zijn uit het Engelse boekenwinkeltje in Amsterdam. Ook hier hebben wij al eerder over geschreven!


Image and video hosting by TinyPic

Sophie Kinsella – Ken je me nog?
Na een auto-ongeluk ontwaakt Lexi in het ziekenhuis met geheugenverlies. Tot haar verbijstering is het opeens 2007. Lexi is nu 28, directeur en… getrouwd met een miljonair! Hij is knap maar heeft wel eigenaardige trekjes. Gaandeweg ontdekt Lexi steeds meer barsten in haar perfecte leventje. Haar personeel noemt haar ‘de Cobra’. Een sexy man brengt extra explosief nieuws. Zijn naam is Jon. Hij beweert haar geheime minnaar te zijn.
Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal Lexi ooit haar geheugen terugkrijgen? En met wie zou ze dan de Mont Blanc willen beklimmen?

Lauren Weisberger – Chanel Chic
Drie hartsvriendinnen, twee goede voornemens en een jaar om het waar te maken. Emmy, Leigh en Adriana, New Yorkers in hart en nieren, zijn al meer dan tien jaar beste vriendinnen. Nu staan ze op een keerpunt in hun leven, Emmy is vlak voor ze zou gaan trouwen gedumpt door haar verloofde en ze stort zich met overgave op haar werk: het opzetten van restaurants voor een hippe horecaketen. Leigh, redacteur bij een toonaangevende uitgeverij, heeft een vriend die iedereen wel zou willen, maar als een van de beroemdste auteurs van de uitgeverij na jaren weer een manuscript inlevert en haar vraagt hem te helpen bij het herschrijven dreigt de relatie met haar vriend spaak te lopen. Adriana is de beeldschone dochter van een supermodel en een rijke zakenman, Dates te over, maar er is niemand aan wie ze zich wil binden. Haar moeder hamert er op de schoonheid niet eeuwig duurt en dat het hoog tijdom een geschikte echtgenoot aan zich te binden. Op een avond sluiten Emmy en Adriana een pact: ze zullen datgene veranderen in hun leven wat hun het meest dwarszit. Leigh houd zich afzijdig, maar al snel blijkt dat er voor haar het meest op het spel staat.
Image and video hosting by TinyPic
Deze 3 boeken zijn in het Engels. Alleen de laatste zal je niet in het Nederlands terug kunnen vinden.

Cecelia Ahern – Where rainbows end
Al sinds hun kindertijd zijn Rosie en Alex onafscheidelijk. Rosie is dan ook ontroostbaar als Alex met zijn familie van Dublin naar Boston verhuist. Rosie besluit om naar de hotelschool in Boston te gaan als ze van school af is. Zo hoeven ze elkaar maar een jaar te missen. Maar het loopt anders. Rosie raakt zwanger en blijft bij haar ouders wonen om voor haar dochtertje te kunnen zorgen, terwijl Alex met een Amerikaanse trouwt.
Hun magische band houdt beiden op de been tijdens alle ups en downs in hun levens, maar geen van beiden weet of hun vriendschap de jaren en kilometers – of nieuwe relaties – zal overleven. In Rosie’s achterhoofd speelt altijd de vraag of ze misschien ooitmeer hadden kunnen worden dan goede vrienden. Misverstanden, omstandigheden en pure pech hebben hen uit elkaar gehouden, maar als de ultieme kans zich aandient, zullen ze dan alles op het spel zetten voor echte liefde?

 

L.J. Smith – The awakening & the struggle
The Vampire Diaries is het verhaal van Salvatore en Damon, twee broers die ten tijde van de Italiaanse renaissance verliefd waren op dezelfde vrouw. Ze vonden de dood in een zwaardduel, maar ontwaakten daarna als vampiers. Eeuwenlang bestreden ze elkaar. Nu zijn ze opnieuw verliefd op hetzelfde meisje, deze keer op het aantrekkelijke tienermeisje Elena, van Robert E. Lee High School. Is Elena sterk genoeg om zich staande te houden in hun allesvernietigende vete?
Hier hebben wij al een recensie over geschreven.

 

Nicole Richie – Priceless
A wonderfully entertaining riches-to-rags story with the glitz of a celebrity mag expose, mixed with an old-fashioned tale of comeuppance and self discovery. Meet Charlotte Williams! Rich, gorgeous, blonde and a talented singer, she has everything going for her. Spoiled and indulged, her life has always revolved around fashion, gossip, partying and men. When Charlotte’s father — her only family since her mother’s tragic death years ago — is arrested on fraud charges, her glittering world shatters around her. Alone and penniless, she must make her own way for the very first time. Harassed by paparazzi and the outraged victims of her father’s crimes, Charlotte flees to New Orleans to escape the scandal. But what happens when a Park Avenue Princess is forced to fend for herself? How will she adapt to the Big Easy’s bohemian lifestyle? And in the face of anonymous death threats, can she keep herself out of danger? From the stylish avenues of Manhattan and dark clubs of the French Quarter to the bright lights of Los Angeles, Nicole Richie’s scintillating tale shows that the very life you run from is the one that won’t let you hide.

Naar welke van deze boeken zijn jullie erg benieuwd?

 

 

 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply dewi maart 12, 2012 at 15:00

    leuke boeken! ben wel benieuwd naar de boeken van de kruidvat, want daar kan ik dan makkelijk aan komen. ^^

  • Reply Rachel mei 16, 2012 at 18:07

    Wauw! Die boeken zijn goedkoop!. Had ik ook maar zo’n winkeltje in de buurt 🙂

  • Leave a Reply