New in

New in – December ’14

Vandaag iets heel nieuws op onze blog: een new-in artikel. In een new-in artikel laten wij zien wat voor boeken wij sinds kort in huis hebben. Deze keer laten we de boeken zien die we in december nieuw hebben. Als jullie het net zo leuk vinden als wij, dan blijft dit terugkomen op onze blog!

Danique V.

december

Whoo, een hoop boeken binnen gekregen vorige maand! Ik won op Twitter 100 euro aan boeken, waar je hier dus een hoop van ziet staan. Ook kreeg ik eindelijk Schakel binnen! Wat heb ik hier naar uit gekeken zeg. Ik ben mega fan van het boek Silo en kan echt niet wachten om in Schakel te beginnen. Ook kan ik eindelijk verder in de serie De 100!
Ik kan niet wachten om aan deze stapel te beginnen.

Tedje

IMG_4485

Ik bedacht me eind december dat ik de Zwaar!-serie helemaal niet compleet had in echte boeken (ik had Zwaar Beproefd en Zwaar verguld alleen op mijn e-reader staan). Deze serie heeft een speciale plek in mijn hart, dus bestelde ik deze twee boeken op bol.com. Jullie kunnen trouwens binnenkort een recensie verwachten van Schrijven Kreng! van Lisette Jonkman en de andere boeken op bovenstaande afbeeldingen!

Danique E.


December is natuurlijk dé feestmaand waar veel cadeautjes worden gegeven. Zo ook aan mij! Voor kerst kreeg ik van mijn vriend het prachtige kookboek Jamie’s Comfort Food van Jamie Oliver. Hier staan echt overheerlijke recepten in en prachtige foto’s. Hier komt binnenkort een recensie van online. Daarnaast kreeg ik van mijn ouders nog vier andere boeken, die ik had uitgezocht op het boekenfestijn afgelopen november in Eindhoven. Naar deze boeken ben ik al heel lang benieuwd. Waar willen jullie een recensie van zien?

Yara

December was voor mij een maand waarin ik onwijs veel nieuwe boeken heb gekregen en heb gekocht. Ik heb Sinterklaas gevierd én twee keer Kerstmis. Ik heb heel veel boeken gevraagd en ook een boel gekregen. Me likes. Hierboven zie je mijn nieuwste boeken! Ik kocht ook een boek nieuwe boeken, onder andere ‘de One’ van Kiera Cass. Ik kon niet stoppen met lezen (hij is al uit!), dus ik had hem nodig.

Welke boeken heb jij gekregen en gekocht afgelopen december?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Amy januari 5, 2015 at 08:20

  Leuke post damens! Ik kijk uit naar jullie recensies! Zelf heb ik ook wat boeken gekregen (Wacht Op Mij en Vamp In Love )en gekocht (Silber 1 & 2, Verkozen)!

  • Reply Yara januari 5, 2015 at 09:07

   Oeh, leuk! Vooral Silber lijkt me nog erg leuk om te lezen 🙂

 • Reply Lisa januari 5, 2015 at 09:46

  Dromendochter is héél leuk <3 Duizend kilometer tussen jou en mij wil ik ook nog heel graag lezen, ben benieuwd naar je recensie!

 • Reply Emmy januari 5, 2015 at 10:13

  Mooie stapels! Ik vind de nieuwe edities van ‘Een wereld zonder hemel’ zó mooi! Ik kan niet wachten om het derde boek aan te schaffen en te lezen.

 • Reply Marjolein januari 5, 2015 at 11:58

  ik ben benieuwd wat je van elixer vind. De hele reeks heb ik verslonden.

 • Reply Annabel januari 5, 2015 at 11:59

  Fangirl!!! Ik vind dat boek echt heel leuk!

 • Reply Femke januari 5, 2015 at 12:00

  Honderd euro aan boekenbonnen winnen wil ik ook wel!

 • Reply beautifulday4makeup januari 5, 2015 at 12:21

  Ik ben al benieuwd naar de reviews hoor

 • Reply Sanne januari 5, 2015 at 17:46

  Leuk om zo te doen! En de boeken van Rainbow Rowell zijn leuk :). En Schakel was ook weer bijzonder vond ik!

 • Reply Esther januari 6, 2015 at 10:20

  Wat een super leuke blog. DIt moet zeker terug blijven komen!

 • Leave a Reply