Boeken, New in

New in – Augustus & September 2017

Nieuwe maand, nieuwe boeken! En dat betekent dat wij van afgelopen maanden weer de boeken kunnen delen die we aan onze collectie mochten toevoegen.

Tedje

Afgelopen maanden las ik maar liefst 8 boeken en kreeg ik er twee binnen. Ik kreeg het boek De vijfde brief van Nicola Moriarty binnen, het eerste boek dat nu op mijn to be read lijst staat. Daarnaast kreeg ik Nachten in New York binnen, het boek waar op dit moment een hele leuke winactie mee loopt! Doe jij al mee?

Danique V.

Afgelopen tijd heb ik 5 boeken aan mijn boekenkast kunnen toevoegen. De onderste twee van John Green waren in de aanbieding bij de boekhandel voor maar €7,50! Die kon ik natuurlijk niet laten liggen. [On]volmaakt kreeg ik binnen. Ik weet niet heel goed wat ik van dit boek moet vinden, heb jij hem toevallig al gelezen?
Duet met jou en Zeik niet zo heb ik ondertussen al uitgelezen. Beide boeken vond ik erg leuk om te lezen! van Duet met jou lees je volgende week een recensie.

Yara

Het was een drukke periode met alle boeken die ik heb binnen gekregen en heb gekocht! Ik kocht het boek Zeik niet zo (geweldig boek!), Babe, you got this kocht ik ook. Daarnaast kocht ik het Bedrock boek, waar ik heel benieuwd naar ben. Van Julia kreeg ik het boek De edele kunst van not giving a fuck, daar ben ik zojuist in begonnen. Het nieuwe boek van Jojo Moyes, Dicht bij jou, viel bij me op de deurmat, heel benieuwd naar. Tenslotte kreeg ik het boek Wonen met planten binnen, en dat is nu al mijn favoriete boek ever.

Danique E.

In augustus ik maar één boek binnen. Of ja, boek… Het is eigenlijk De Organizing Agenda 2018 van Zamarrah Kok. Een super handige planner, waarin je een agenda hebt, handige checklist en nuttige tips. Lees hier de uitgebreide review!

In september ontving ik Verraden. Deel 3 in de Venice Beach-serie. Deel 1 heb ik inmiddels gelezen en ik kan niet wachten om verder te gaan! De covers zijn ook super mooi.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply