New in

New in – Augustus ’15

IMG_2874
September is begonnen en augustus is al weer voorbij. Afgelopen maand hebben wij weer een aantal mooie boeken aan onze boekenkasten kunnen toevoegen. Kijk hier naar onze buit van augustus!

Danique V.
Gevaarlijk spel is een thriller die ik zal lezen voor een blogtour. De hele omschrijving lijkt mij al ontzettend spannend, ik kan niet wachten om te beginnen! Thuis is het derde deel van De 100 serie. Ik heb deze bijna uit en hij is zó spannend!
Waar het licht is en Half wild kreeg ik van uitgeverij Moon toen we daar een YA meet up hadden. (Wat een ontzettend leuke middag was!)

Tedje

Het enige boek dat ik de afgelopen maand heb ontvangen is After 3 van Anna Todd. Ik heb nog geen tijd gehad om hem te lezen, maar dat gaat deze maand zeker gebeuren! Ik ben als jullie dit lezen namelijk lekker op vakantie en mijn voornemen is om lekker veel te gaan lezen. Heerlijk! De recensies van deel 1 en 2 van After hebben jullie al kunnen lezen.

2

Yara

Joepie, deze maand heb ik weer een aantal nieuwe boeken die ik toe mocht voegen aan mijn boekenkast! Allereerst kocht ik Dag 21 van Kass Morgan, die is tijdelijk in prijs verlaagd tot en met 1 oktober. Die moest ik dus écht wel hebben. Ik kreeg van mijn vriend Vrees me van Tahereh Mafi. Ook kreeg ik Kapot van Carry Slee binnen, samen met Hunter & Pearl (Joss Stirling) en Honingzoete dagen (Sarah Kate Linch).. Een hoop boeken van Blossom Books, zoals je kunt zien! Van veel boeken volgt nog  een recensie.

Danique E.
Ik heb deze maand helemaal geen nieuwe boeken gekocht of ontvangen! Dat komt ook weleens voor bij een bookblogger ;-)!

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Annabel september 3, 2015 at 14:35

  Mooie Haul, After heb ik echt opgegeven, ik kwam gewoon niet door het tweede boek heen haha.

 • Reply chantal september 3, 2015 at 20:22

  Vrees me en alle volgende delen heb ik echt verslonden! Ik zou ook deel 1,5 en 2,5 lezen als daar tijd voor is ( deze tussenliggende verhalen ‘van de andere kant’ zijn toch niet zo dik 🙂 )

 • Reply Ellis september 3, 2015 at 21:00

  Oehalala, wat een moois.

 • Reply Ilse september 5, 2015 at 11:24

  Ik ben benieuwd wat je vindt van ‘Waar het licht is’. Ik ben ergens halverwege blijven steken of zo. Ik kom er gewoon niét doorheen.

 • Reply hetboekenik september 5, 2015 at 12:33

  Oooh daar zitten wel leuke boeken tussen. Ik ben alvast benieuwd naar wat jullie ervan vinden!

 • Reply Anouk september 6, 2015 at 11:42

  Ik ben heel benieuwd naar After 3 en Waar het licht is! 🙂

 • Reply Esther september 6, 2015 at 21:04

  Leuke haul! 🙂

 • Leave a Reply