New in - Adorable Books
New in

New in

20131212_175117

Wat zijn pakketjes binnen krijgen toch leuk. Want wat doe je als je eigenlijk geen boeken meer mag krijgen voor kerst en sint… Juist, boeken winnen! En dat deed ik, YES.

20131212_175242

Dit eerste boek heb ik gewonnen via Twitter. Misschien zien jullie wel eens de #onedaytweet tegen van @cosmoxNL, ik retweet deze erg vaak maar ga er eigenlijk nooit vanuit dat ik win. Er doen immers ontzettend veel mensen aan mee! Toch is het mij een keer gelukt, wauw! En nog een leuk boek ook. Tenminste dat hoop ik. Ik zal eerlijk zijn, ik heb nog nooit een boek van Nicci French gelezen dus ik sta te popelen om dit boek open te slaan.
Bestel dit boek
Hier gaat het boek over:

Een klein meisje vindt het lichaam van haar moeder, die met bruut geweld om het leven is gebracht. Het politieonderzoek brengt een geheim leven aan het licht maar niet de moordenaar. Een gepensioneerde journalist reist door Engeland om ouders van vermiste meisjes te interviewen. En Frieda Klein wordt met tegenzin in deze twee zaken gezogen, terwijl ze herstellende is van de wrede aanslag die ze ternauwer – nood overleefde. Wachten op woensdag is een verhaal van verborgen levens, verdwenen meisjes en van de obsessies van diegene die verder kijkt dan de façade van het dagelijkse leven, met alle gevolgen van dien.

20131212_175316

Het tweede boek dat ik heb gewonnen is Verkikkerd van Lisette Jonkman! Dit boek won ik bij Book Babbles. Zij hadden een gave winactie met een week lang allemaal artikelen over Lisette Jonkman! Natuurlijk hoort hier ook een winactie bij. Ik had het boek Verkikkerd nog niet gelezen en was dus méga enthousiast toen ik dit boek had gewonnen. Overigens heeft recensente Tedje haar boek wél al gelezen, haar recensie kan je hier lezen.
Bestel dit boek
Hier gaat het boek over:

Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds…

20131212_175339

Het derde, en laatste boek, heb ik (helaas) niet gewonnen. Silo van Hugh Howey (klinkt al goed toch?). Wel is dit een recensie exemplaar en zal hij zeker weten dus op Adorable Books komen te staan! Het verhaal lijkt mij echt super interessant. Ook vind ik de cover overigens echt prachtig! Howey heeft dit boek in eerste instantie zelf uitgebracht in Amerika en het is een enorme hit geworden! Yup, mijn aandacht is getrokken.
Bestel dit boek
Hier gaat het boek over:

In een geruïneerd en giftig landschap leeft een gemeenschap in een gigantische ondergrondse silo. Honderden meters onder de aardoppervlakte wonen de mensen er in een streng gereguleerde maatschappij. Sheriff Holston, jarenlang een trouwe aanhanger van de wetten van de silo, breekt onverwachts het allergrootste taboe: hij wil naar buiten.
Holstons noodlottige beslissing ontketent een reeks drastische gebeurtenissen. Een onwaarschijnlijke kandidaat wordt aangewezen om hem te vervangen: Juliette Nichols, die alles weet van machinereperatie, maar weinig kennis van de wet heeft. Juliette zal al snel ontdekken hoe gebroken haar wereld eigenlijk is, terwijl de silo wordt geconfronteerd met wat haar bewoners zelfs maar hebben durven fluisteren. Opstand.

Wauw, ik moet zeggen.. Ik ben erg verwend deze week! Extreem erg! Naar welke boeken ben jij benieuwd? Of welke raad jij mij zeker weten aan om te lezen?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Anneke december 14, 2013 at 11:19

  Wat een geluk! Ik ken van deze boeken alleen Verkikkerd, maar daar heb ik enorm om moeten lachen. Heerlijk boek!

 • Reply Madelon december 14, 2013 at 17:40

  We vinden het fijn dat we je zo blij hebben kunnen maken met Verkikkerd. Hopelijk wordt je nog blijer van het boek, maar ik denk dat dat niet zo’n probleem zal zijn!
  De andere boeken heb ik niet. Mijn moeder heeft die van Nicci French wel en die had ze echt zo uit!

 • Reply Kelly december 14, 2013 at 23:44

  Ben benieuwd!

 • Reply Emmy december 15, 2013 at 00:38

  Silo lijkt me echt heel spannend!

  • Reply fany van hemelen december 22, 2013 at 22:06

   Nicci french is spannend en gewoon goed…
   Silo lijkt mij ook een topper en Verkikkerd wil ik ook nog graag lezen…
   Dromendochter vond ik ook origineel en Oneiros van Markus Heitz.;;

  Leave a Reply