Boeken

New in – februari 2018

Een nieuwe maand, dat betekent weer nieuwe boeken in onze boekenkast! Wij laten zien welke boeken we in februari hebben toegevoegd aan onze collectie. 
Danique E.

Deze maand voegde ik twee boeken aan mijn boekenkast toe, maar eentje ervan is per ongeluk bij Yara bezorgd! Het boek dat je hierboven ziet, ben ik enorm benieuwd naar. Dit is Het ongeluk project van Julie Buxbaum. Het andere boek is Onder de huid van Sara Flannery Murphy.

Tedje 

Deze maand mocht ik twee boeken aan mijn overvolle boekenkast toevoegen. Het wordt echt tijd voor een nieuwe. De eerste is van Ellen Berg en heet Ik wil ook zo’n man. Deze lijkt me echt super leuk, dus als ik dit boek uit heb, kunnen jullie absoluut een recensie verwachten. Daarnaast ontving ik het nieuwe boek van Sophie Kinsella Verras me. Ik kan niet wachten om te beginnen aan dit boek! Sophie Kinsella is áltijd goed.

Yara

Laatste tijd voeg ik even geen boeken toe aan mijn boekenkast! Ik heb wel veel boeken gehad die verkeerd zijn bezorgd (oeps), zoals een boek voor Danique E. en voor Danique V. Binnenkort koop ik vast weer nieuwe boeken want er ligt zoveel moois in de winkel!

Danique V.

Deze maand voegde ik een keer geen boeken toe aan mijn boekenkast!

Welke boeken heb jij nieuw gekocht of gekregen in februari? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Daniëlle maart 7, 2018 at 09:50

    Onder mijn huid is echt een bijzonder en intrigerend boek! Have fun reading 🙂

  • Leave a Reply