Boeken, New in

New in – februari 2017

Afgelopen maand kregen we weer  allemaal leuke boeken binnen die we je vandaag graag willen laten zien. Kijk je mee?

Tedje

Ik heb deze maand 1 nieuw boek mogen ontvangen: Wat nu? van Kirstan Higgins. We mochten dit boek weggeven voor een winactie en ik ben er inmiddels al in begonnen en hij is erg leuk! Een recensie kunnen jullie binnenkort verwachten op de blog.

Danique V.

Ik ontving twee boeken afgelopen maand. Op zoek naar altijd is het vierde deel in de serie en heb ik ondertussen al weer bijna uit. Ook stuurde uitgeverij de Fontein het boek Z.G.A.N op! Hier ben ik vrij benieuwd naar. Het klinkt als een heel apart en bijzonder verhaal.

Yara

Deze maand kreeg ik bovenstaande boeken binnen: Scarlet van Marissa Meyer en De kids of appetite van David Arnold. Scarlet is het tweede deel van The Lunar Chronicles en ik ben echt heel benieuwd naar dit boek. Kids of appetite is de grote favoriet van Myrthe van uitgeverij Blossom Books, en de vorige keer toen ze dat zei was dat bij Ik geef je de zon. Toen raakte ik zo verliefd op dat boek! Nu ik hoorde dat zij zo’n fan is van De kids of appetite dacht ik meteen: zou dit een soort Ik geef je de zon zijn? We’ll find out soon.

Danique E. 


Ik kreeg deze maand ook één boek binnen, namelijk Carve The Mark van Veronica Roth. Ben super benieuwd naar dit boek en de cover is al prachtig.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther maart 8, 2017 at 15:48

    Wat een geweldige boeken! Van Carve the mark heb ik echt genoten! 🙂

  • Leave a Reply