New in - februari 2016 - Adorable Books
New in

New in – februari 2016

new in februari 2016

Februari is alweer om! De maanden vliegen voor ons gevoel echt om. Benieuwd welke boeken wij deze maand aan onze boekenkast mochten toevoegen? Kijk dan snel mee!

Danique E.
newinfeb
In tegenstelling tot vorige maand, heb ik deze maand maar heel weinig nieuwe boeken toegevoegd aan mijn collectie. Sterker nog, het is er maar één en dat is Een Frozen Hart van Elizabeth Rudnick. Ik ben enorm benieuwd naar dit boek dus ik ga er snel in beginnen.

IMG_0758

Tedje

Twee nieuwe boeken voor mij deze maand! Het nieuwe boek van Astrid Harrewijn: Drie vrienden, een huis (en een klusjesman). Ik ben er net in begonnen en tot nu toe is ‘ie erg leuk! Als het boek uit is, kun je natuurlijk een recensie op Adorable Books verwachten. Verder kreeg ik nog Zand Erover van Elsbeth Witt binnen, waarvan de recensie inmiddels al online staat. Wat een heerlijk boek! En leuk nieuws: binnenkort komt er een leuke winactie met dit boek online!

Yara

Normaal ben ik altijd degene die heel veel boeken koopt, maar in de maand februari viel het enorm mee! Ik heb maar vijf boeken aan mijn collectie mogen toevoegen. Wel vijf topboeken! Allereerst kocht ik voor maar €1 het boek Oorlogswinter van Jan Terlouw. Tijdens het boekenfestijn kocht ik drie boeken voor mezelf: Haar dag van Gayle Forman, Zwaar verliefd van Chantal van Gastel en The Voice van Sophia Bennett. Daarnaast kreeg ik, tijdens de boekpresentatie in het kasteel, het boek Hof van doorns en rozen van Sarah J. Maas. Geweldig boek tot nu toe, leest heerlijk weg. Deze vijf boeken zijn echt een aanwinst in mijn boekenkast.

Danique V.
Afgelopen maand heb ik gewoon geen nieuwe boeken binnen gekregen!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Esther maart 4, 2016 at 14:07

  Wat een parels allemaal! 🙂

 • Reply Judith maart 4, 2016 at 18:46

  Wat een prachtige boeken! Toevallig ben ik momenteel ook bezig met Drie vrienden, een huis (en een klusjesman). Dus ben benieuwd hoe die ons beiden gaat bevallen. Ik neem zelf ook nog even een kijkje naar The Voice. 🙂

 • Reply Story addict maart 4, 2016 at 19:46

  Weer een mooie lijst 🙂 ik heb zelf geen van deze boeken: ga de komende tijd eerst mijn tbr-lijst inkorten met wat oudere pareltjes.

 • Reply Kelly maart 4, 2016 at 20:10

  Wat een toffe boeken!

 • Reply hetboekenik maart 5, 2016 at 12:50

  Ik moet zelf even wat minder boeken kopen. Wat sparen 🙂

 • Reply Vivian maart 5, 2016 at 17:03

  Een frozen hart en Hof van doorns en rozen heb ik deze maand ook gekocht! Haar Dag wordt trouwens deze maand nog samen met Zijn jaar opnieuw uitgegeven door Moon, met nieuwe omslagen helemaal in Gayle Forman-stijl!

 • Leave a Reply