New in, Verwacht

New in – december 2017

Een nieuw jaar, dat betekent dat er weer een heleboel mooie, nieuwe boeken uitkomen. Maar voor we daar naar gaan kijken, blikken we eerst terug op december 2017 en laten we je zien welke boeken we hebben ontvangen en gekocht. 

Danique E.

Deze maand kreeg ik twee boeken voor kerst van mijn ouders. De eerste is Fuck the quarterlife crisis van Femke Kamps. Hier ben ik inmiddels al in begonnen. Daarnaast kreeg ik ook Babe, you got this van Martje Haverkamp & Emilie Sobels. Hier ben ik ook enorm benieuwd naar!

Tedje

Ik ontving in december twee nieuwe boeken, namelijk Mijn zus van Michelle Adams, een thriller over een complexe familie. Ik ben erg benieuwd! Daarnaast ontving ik het laatste deel uit de Stouter-serie van Christina Lauren: Onbezorgd & Onbepaald. Eerlijk is eerlijk, ik ben blij dat het de laatste delen zijn uit de serie, want ik ben er wel een beetje klaar mee! Een recensie kunnen jullie natuurlijk wel verwachten, maar verwacht er niet te veel van… Al kan ik natuurlijk ook positief verrast worden door het schrijversduo Christina Hobbs en Lauren Billings.

Danique V.

Deze maand ontving of kocht ik geen een boek! Aangezien er zo veel mooie boeken uitkomen in het nieuwe jaar, denk ik dat dat voor 2018 helemaal goed gaat komen. Overigens had ik nog een hoge to read stapel liggen. Tekort kom ik zeker niet.

Welke boeken heb jij in december gekregen of gekocht? 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply